Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Της Juro Proμήθειας το κλιματιστικό… γίνεται στους Δημοτικούς Παιδικούς μας Σταθμούς


Επειδή οι «κακές οι γλώσσες της μιζέριας που φρενάρουν την ανάπτυξη», οι οποίες «δεν μας αφήνουν να κάνουμε τη δουλειά μας», όπως λέει και ο δήμαρχος μας (φανταστείτε να τον άφηναν κιόλας!), τις τελευταίες μέρες λένε διάφορα συκοφαντικά, σχετικά με την απόφαση του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου στις 27 Ιουνίου, να ΑΝΑΘΕΣΕΙ αντί 24.000 € κλιματιστικά για τους Παιδικούς Σταθμούς σε επιχείρηση εξ Αθηνών, 

Μετά από ενδελεχή έρευνα του «κίτρινου τύπου» ιδιοκτησίας μου, σας ενημερώνω αξιόπιστα ότι όλα όσα ακούγονται είναι ψεύδη και ο κ. Πρόεδρος του Π.Κ. και ο κουμανταδόρος του κ. Δήμαρχος, έχουν απόλυτο δίκιο, διότι:
(Α) Σκέφτηκαν εγκαίρως τα παιδάκια, που μπορούν να ασθενήσουν λόγω καύσωνα. Όσοι υποστηρίζουν ότι τώρα δεν υπάρχουν παιδάκια γιατί οι Παιδικοί Σταθμοί είναι κλειστοί, απλά είναι αδαείς. Πολιτική είναι η τέχνη του να προβλέπεις. Αν το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν έχει καύσωνα, τότε τι θα κάνουμε; «Στο Δήμο για τα Παιδιά μας, τρώνε, ακόμη και όταν είναι χορτάτοι»!
 (Β) Κινήθηκαν με την ταχύτητα του φωτός, πράγμα σπάνιο για τη δημόσια διοίκηση. Στις 26 Ιουνίου δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για προσφορές, την ίδια μέρα ήρθε ΜΙΑ προσφορά εξ Αθηνών και την επομένη έγινε η ανάθεση. Όλα νομιμότατα και κυρίως γρήγορα, λόγω του κατεπείγοντος του θέματος… ΕΥΓΕ και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!
(Γ) Οι συκοφαντίες που ακούγονται για «φωτογραφική ανάθεση», είναι απαράδεκτες. Απλά έτυχε εκείνη τη μέρα, ο αθηναίος επιχειρηματίας με καταγωγή από το δήμο μας, να έχει κλειστό το μαγαζί του και να ξημεροβραδιάζεται στο «Διαύγεια» του δήμου. Όλοι οι άλλοι δούλευαν – και δεν μας ΔΟΥΛΕΥΑΝ - και δεν το πήραν χαμπάρι. Άμα έχεις τύχη και «μπάρμπα στην Κορώνη», κονομάς…
(Δ) Όσοι διαμαρτύρονται γιατί δεν προτιμήθηκε κάποιος από την τοπική αγορά και μας πήρε τη δουλειά ο αθηναίος, κάνουν λάθος διότι: 1. Δεν είναι αθηναίος, «δικός μας» είναι, όπως και όλοι οι άλλοι με τα λογιστικά γραφεία, τους σπόρους φυτών κ.α. Και ως γνωστό, «οι δικοί μας» δεν έχουν πατρίδα, αρκεί… 2. Δεν υπήρχαν κλιματιστικά με αυτές τις προδιαγραφές και σε αυτή την τιμή στην περιοχή μας. Το ψάξαμε. Είναι Juro Pro lamogioinventor Hi Fi μεγάλης απόδοσης. Εδώ έχουμε μόνο με μικρές αποδόσεις!

Αυτά και επιτέλους σταματήστε τη γκρίνια.

Κάντε καμιά βούτα - στη θάλασσα εννοώ – και αφήστε τους άρχοντες ήσυχους να βουτάνε στις χρυσοφόρες πλαζ του Ραδιομεγάρου.

Και μην ξεχνάτε: Στον επόμενο καύσωνα, όλοι στους Παιδικούς μας Σταθμούς…
Καλή συνέχεια καλοκαιριού!

Κατσούλης Παναγιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος - Μη κλιματιζόμενος

από NEWS PRESS AGRINIO

Δεν υπάρχουν σχόλια: