Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Έπεσαν σοβάδες από πολυκατοικία στο κέντρο του Αγρινίου - Τραυματίστηκε οδηγός (φωτο)

Κλειστή η Ι. Σταΐκου για την αποφυγή περαιτέρω τραυματισμών

Λίγο πριν τις 11 το πρωί, στην οδό Ι. Σταίκου στο σημείο της διασταύρωσης με την πάροδο Αντωνοπούλου στο κέντρο του Αγρινίου, σημειώθηκε ένα συγκλονιστικό περιστατικό. 

Σοβάδες από διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας έπεσαν στο παρμπρίζ αυτοκινήτου προκαλώντας του σοβαρή ζημιά, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του οχήματος. 

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αρκετός κόσμος αναστατώθηκε από το συμβάν. Το σημείο μάλιστα αποκλέιστηκε από την Αστυνομία για λόγους ασφαλείας, άγνωστο ωστόσο για πόσο.
sovades=aftokinito1
sovades-aftokinito2
sovades-aftokinito3
sovades-aftokinito4
Μετά την πτώση των σοβάδων από παρακείμενη πολυκατοικία που σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην οδό Ι. Σταΐκου, στο Αγρίνιο, ο δρόμος μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας θα παραμείνει κλειστός έως ότου κλιμάκιο ειδικών της Πολεοδομίας μεταβεί στο σημείο και διασφαλίσει οτι δεν υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω πτώσης σοβάδων στον δρόμο.

Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακείμενους δρόμους, ενώ η αστυνομία εφιστά την προσοχή στους διερχόμενους πεζούς για την αποφυγή άλλων τραυματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: