Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Απετράπη ο πλειστηριασμός των ακινήτων επιχειρηματία στο Μεσολόγγι


Την αποτροπή του πλειστηριασμού της ακίνητης περιουσίας ενός επιχειρηματία από την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, κατάφερε πριν από λίγη ώρα η «Κίνηση Πολιτών ενάντια στους Πλειστηριασμούς», με την στήριξη μελών αντίστοιχων Κινήσεων από Αγρίνιο και Ναύπακτο.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το Ειρηνοδικείο Μεσολογγίου, όπου επρόκειτο να γίνει ο πλειστηριασμός και δεν επέτρεψαν στη Συμβολαιογράφο να ξεκινήσει τη διαδικασία.

Υπήρξε και μια μικρή ένταση όταν τα μέλη της Κίνησης θέλησαν να απομακρύνουν κάποιον ενδιαφερόμενο που ήταν παρών προκειμένου να καταθέσει προσφορά για να αποκτήσει τα ακίνητα που θα εκπλειστηριάζονταν. Ένταση υπήρξε και όταν οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν από την Συμβολαιογράφο να αποχωρήσει διαφορετικά ήταν διατεθειμένοι να την απομακρύνουν παρά την θέλησή της.

Οι πλειστηριασμοί πλέον πέφτουν βροχή απ’ ότι φαίνεται, αφού και το επόμενο διάστημα αναμένεται ένας ακόμη στο Μεσολόγγι, ενώ στο Αγρίνιο μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί 50 περίπου σε μικροεπιχειρήσεις, όπως υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της αντίστοιχης Κίνησης Πολιτών, Πολύτιμος Πρέντζας.

Πάντως οι Κινήσεις Πολιτών ενάντια στους Πλειστηριασμούς υπόσχονται ότι θα δίνουν το παρόν στα Ειρηνοδικεία της Αιτωλοακαρνανίας και δεν θα επιτρέπουν να βγαίνουν στο σφυρί περιουσίες, όταν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων ζητούν την βοήθειά τους.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: