Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ολόκληρη η συνέντευξη Κωστούλα στον Metropolis: «Η NOVA να αναλάβει τις ευθύνες της» (ηχητικό)


Στα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και στην κόντρα της Super League με τη Nova αναφέρθηκε ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Λάβρος κατά της ΝOVA, αλλά και κατά των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήταν ο Φώτης Κωστούλας.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» με τον Γιώργο Μπούζο, στην οποία καυτηρίασε τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Κωστούλας:
Για τη δήλωση Σπανού ότι χωρίς ΝOVA δεν υπάρχει πρωτάθλημα:«Γιατί να μην υπάρχει ΝOVA; Έχουμε υπογράψει μια σύμβαση για άλλα δύο χρόνια και οφείλει η ΝOVA να τηρήσει την υπογραφή της. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην υπάρχει ΝOVA. Θεωρώ ότι όλα αυτά τα λέει η ΝOVA με αποκλειστικό στόχο να μειώσει με έναν έμμεσο εκβιασμό αυτά που έχουν συμφωνηθεί.

Μας παρουσίασαν ότι έχουν μείωση σε σχέση με πέρυσι 11 %, αλλά όχι των κερδών, του τζίρου τους. Αλλά και των κερδών να ήταν, απ’ τη στιγμή που έχουν κέρδη, (γέλια), εμείς οι ομάδες δεν έχουμε κέρδη, ζημιές έχουμε. 

Η ΝOVA καλά κάνει ως εταιρία και δεν θέλει να μειώσει τα κέρδη της, αλλά και εμείς δεν μπορούμε να αυξήσουμε την ζημιά μας. Εγώ δεν δέχομαι αυτή την μείωση. Μπορούμε να συζητήσουμε μία ελαφρά μείωση, κατά την γνώμη μου καμία, εφ’ όσων έχει κέρδη, απ’ την άλλη έχουμε μονόπλευρες ρήτρες απ’ την ΝOVA, η οποία κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, μας παρακρατάει λεφτά. 

Και υπάρχει παρακράτηση δύο χρόνων της τάξης των 4.000.000 ευρώ. Ερμηνεύει την ρήτρα όπως θέλει και μας λέει κάντε ότι θέλετε. Δεν υφίσταται συνεργασία όταν το ένα μέλος κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό».
Για την υποβάθμιση του προϊόντος και αν θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα: «Δεν ξέρω τι θα ψηφιστεί σήμερα. Πέρασε σε ένα άτυπο συμβούλιο η μείωση των ομάδων σε 14, με την προϋπόθεση ότι θα γινόταν αναδιανομή των χρημάτων, ούτως ώστε οι μικρές ομάδες να σταθούν στα πόδια τους.

Μετά έκαναν πίσω οι μεγάλες ομάδες που θα χάσουν ένα μέρος από αυτά τα χρήματα. Μόνο η ΑΕΚ και προς τιμήν της είναι υπέρ της αναδιανομής. Η πλειονότητα των προβλημάτων ξεκινάει από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες, που φαγώνονται, δημιουργούν επεισόδια και μένουμε όλοι πίσω».
Για το τι θα γίνει αν αποχωρήσει η ΝOVA: «Δεν μπορεί να κάνει πίσω η ΝOVA χωρίς να λογοδοτήσει. Θα έχει τεράστια προβλήματα. Έτσι κι αλλιώς κατρακυλάμε. Να πάρει θέση και ο υπουργός αθλητισμού. Ας αναλάβουν  τις ευθύνες τους. Αν θέλουν να μην έχουμε πρωτάθλημα, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Την μεγαλύτερη την έχει η ΝOVA. Και οι αυθαίρετες ρήτρες της ΝOVA, ήταν εξ’ αιτίας των διαφωνιών των μεγάλων. Και την πληρώνουμε οι μικροί».
Ακούστε όσα είπε ο Φώτης Κωστούλας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

από http://www.metrosport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: