Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Έστησαν ολόκληρο καζίνο σε διαμέρισμα στην Φιλιππιάδα


Eίχαν «στρώσει» στο παράνομο τυχερό παιχνίδι πόκερ «Texas hold'em» σε έξι ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια - Συνολικά, πέρασαν χειροπέδες σε 16 Έλληνες ηλικίας 31 ως 79 χρόνων και σε έναν 31χρονο Αλβανό

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης από έξι κάμερες που ήταν τοποθετημένες τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο, προφύλασσε από τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες» την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη η οποία λειτουργούσε σε "στενό κύκλο" στο διαμέρισμα ενός 51χρονου στην Φιλιππιάδα!

Ωστόσο, οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας Ειδικών Δράσεων κατάφεραν να παρακάμψουν τα συστήματα ασφαλείας, να εισβάλλουν στο ισόγειο σπίτι και να αιφνιδιάσουν τον 51χρονο ιδιοκτήτη και τους 16 χαρτοπαίκτες που το είχαν «στρώσει» στο παράνομο τυχερό παιχνίδι πόκερ «Texas hold'em» σε έξι ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια. Συνολικά, πέρασαν χειροπέδες σε 16 Έλληνες ηλικίας 31 ως 79 χρόνων και σε έναν 31χρονο Αλβανό.

Στα τραπέζια με την πράσινη τσόχα κατασχέθηκαν 1.475 ευρώ, 4.100 μάρκες πονταρίσματος, 141 ζάρια και 74 τράπουλες, ενώ οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους το σύστημα παρακολούθησης με τις έξι κάμερες και το καταγραφικό μηχάνημα το οποίο λειτουργούσε με τηλεχειριστήριο, καθώς και μία κυνηγετική καραμπίνα.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας και τους ασκήθηκε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί παιγνίων, περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και περί όπλων κατά περίπτωση.
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: