Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Βρέθηκε δολοφονημένη η 44χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Κατοχή

Έφυγε το Σάββατο από το σπίτι της στην Κατοχή και δεν είχε δώσει σημεία ζωής

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της ενώ στο σώμα της υπάρχουν εγκαύματα - Προσπαθούν να εξακριβώσουν με ποιον συναντήθηκε και αν το έγκλημα έγινε στο χωράφι ή η γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή σε αυτό

Νεκρή, με ενδείξεις που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια βρέθηκε σε ένα χωράφι η 44χρονη γυναίκα η οποία είχε εξαφανιστεί χθες το απόγευμα από το σπίτι της στην Κατοχή Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου! Το πτώμα της ανακάλυψε ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε μέσα στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. αυτοκινήτου της που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Φοτμού στο Θέρμο στην Τριχωνίδα, σε απόσταση περίπου μιάμισι ώρας από το σπίτι της, όπου προφανώς συναντήθηκε με τον δολοφόνο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια της υπάρχουν εγκαύματα, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως ο δράστης επιχείρησε να βάλει φωτιά στο όχημα και στην ίδια για να εξαφανίσει τα ίχνη του, αλλά δεν ολοκλήρωσε την πράξη του. 

Στον τόπο του εγκλήματος έχει φτάσει και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα που θα κάνει την αυτοψία για να εξακριβώσει με ποιον τρόπο δολοφονήθηκε και στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί για τη νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. 

Οι άνδρες της Ασφάλειας προσπαθούν τώρα να εξακριβώσουν με ποιον συναντήθηκε και αν το έγκλημα έγινε στο χωράφι ή η 44χρονη μεταφέρθηκε νεκρή σε αυτό.

Η γυναίκα που ονομάζεται Ειρήνη Λαγούδη και κατάγεται από την Κατοχή Μεσολογγίου, έφυγε από την Κατοχή για να πάει στο Αγρίνιο και έκτοτε είναι εξαφανισμένη.



Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αδελφός της Γιώργος Λαγούδης, ανέφερε το ιστορικό της περίεργης εξαφάνισης, ενώ έδωσε και στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε να δοθεί μια λύση στο μυστήριο:



«Οδηγούσε ένα Ford Ka, κίτρινο  με πινακίδες ΝΕΤ 9846. Ήμασταν μαζί τα Χριστούγεννα για διακοπές στην Αθήνα στο σπίτι μου. Επέστρεψε προχθές την Παρασκευή στο χωριό με την οικογένειά της, το Σάββατο ήρθε στο Αγρίνιο να παραλάβει το αυτοκίνητό της που το είχε αφήσει με βλάβη για να της το φτιάξουν και έφυγε και γύρισε στο χωριό περίπου στις 12 η ώρα. 


Για κάποιο λόγο, κατά τη μια περίπου πήρε ξανά ξαφνικά το αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας επέστρεψε στο Αγρίνιο, στην ευρύτερη περιοχή που ήταν το συνεργείο. Δεν ήρθε στο συνεργείο, αλλά στην ευρύτερη περιοχή».



Από το απόγευμα του Σαββάτου δεν έχει δώσει σημεία ζωής μια 44χρονη γυναίκα, μάνα τριών παιδιών (25 ετών, 22 ετών και ενός ανηλίκου), η οποία εξαφανίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Όπως τόνισε ο κ. Λαγούδης, «το μόνο σίγουρο είναι ότι το στίγμα από το κινητό της τηλέφωνο δείχνει πως ήταν στην ευρύτερη περιοχή. Στη μια και μισή το μεσημέρι μίλησε με τη μικρή κόρη της, της είπε πως είμαι στον μάστορα για το αυτοκίνητο, που αυτό δεν ευσταθεί, αν ήταν αυτός ο μάστορας. Ήταν στην ευρύτερη περιοχή αλλά δεν ήταν στον μάστορα. Μετά από 5 λεπτά έπαψε να λειτουργεί το τηλέφωνό της».

Μάλιστα πρόσθεσε πως η αδελφή του «έφυγε ξαφνικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο και δεν ειδοποίησε τα παιδιά. Σπίτι άφησε τα πάντα. Το μόνο που έχει μαζί της είναι το δίπλωμα του αυτοκινήτου. Δεν πήρε κάρτες, χρήματα, ή βαλίτσες».

Όπως είπε, η 44χρονη γυναίκα αν και είχε περάσει δύσκολα στη ζωή της (έχασε τον άνδρα της πριν 3 χρόνια και είχε μείνει χωρίς γονείς) «δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, δεν είχε τάσεις φυγής. Είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα. Έχασε νωρίς τον άνδρα της, τους γονείς της είναι και άντρας και μητέρα για τα παιδιά της. Μείναμε ορφανοί από μικροί και πάλευε. Ήταν φουλ αισιόδοξη, τρομερή προσωπικότητα. Χαμογελαστή και αισιόδοξη. Αγαπούσε εμένα και τα παιδιά της. Δε θα έκανε ποτέ κάτι κακό στον εαυτό της. Είναι ξαφνικό και περίεργο που έφυγε έτσι από το σπίτι».

Αυτό που ζητά πλέον η οικογένειά της, είναι να μάθει με ποιον επικοινώνησε η 44χρονη αυτές τις δυο κρίσιμες ώρες «για να ανακαλύψουμε τι συνέβη».

Από χθες ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της, στις οποίες συμμετείχαν ομάδες της Αστυνομίας, την Πυροσβεστικής και της Ομάδας Διάσωσης Μεσολογγίου, ενώ έρευνες γίνονταν και στη θάλασσα με σωστική λέμβο, αλλά και από αέρος από τμήμα εναέριας επιτήρησης της αερολέσχης Μεσολογγίου. 

http://www.protothema.gr/

Διαβάστε επίσης:
ΤΩΡΑ: Νεκρή βρέθηκε η 44χρονη μητέρα στο Πετροχώρι Θέρμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: