Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Απανωτά «χτυπήματα» σε μαγαζιά της Πάτρας από ανήλικες κλέφτρες!

Και 13χρονη στη «θηλυκή συμμορία»

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο γυναίκες, ηλικίας 21 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και διάπραξη κλοπών.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη τριών γυναικών, ηλικίας 14, 15 και 14 ετών, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, η 21χρονη και η 13χρονη στις 24/06/2018 το μεσημέρι, στην Πάτρα εισήλθαν σε ζαχαροπλαστείο, όπου ασκώντας σωματική βία σε υπάλληλο και απειλώντας την αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα από το ταμείο, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι δυο δράστιδες εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθησαν.

Από τις αστυνομικές έρευνες προέκυψε ότι η 21χρονη και η 13χρονη ενεργώντας από κοινού με τις τρεις ανήλικες συνεργούς τους, είχαν διαπράξει με τη μέθοδο της απασχόλησης τις τελευταίες δέκα ημέρες, στην Πάτρα, ακόμα τρεις κλοπές σε καταστήματα, όπου είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου και διάφορα καλλυντικά.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
http://patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: