Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Συνελήφθη ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης - Στo Μεσολόγγι τον έψαχναν,στην Πεντέλη τον έπιασαν!


Συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας ο βουλευτής Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης,
μετά τα όσα είχε πει στη Βουλή την Παρασκευή που ζητούσε την επέμβαση του Στρατού για συλλήψεις και αποκεφαλισμό πολιτικών.

Υπενθυμίοζεται πως το βράδυ της Παρασκευής έγινε μία απίστευτη καταδίωξη στην Εθνική Οδό όταν ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης σε μία προσπάθειά του να διαφύγει ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα -180 χλμ- με το βουλευτικό αυτοκίνητο.

Η σύλληψη Μπαρμπαρούση έγινε μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Περιοχή της Πεντέλης στην Αττική και όχι στην Αιτωλοακαρνανία όπου αναζητούνταν τις προηγούμενες ημέρες.

Οι πληροφορίες του newsit.gr κάνουν λόγο για επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής η οποία συμμετείχε στις έρευνες από το περασμένο Σάββατο. Αν και αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι ο βουλευτής είχε κινηθεί προς τον τόπο καταγωγής του κοντά στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας αφού κατάφερε να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωξαν, τελικά φαίνεται ότι κατάφερε να επιστρέψει στην Αττική.

Η αντιτρομοκρατική τον εντόπισε σε σπίτι φιλικού του προσώπου στην περιοχή της Πεντέλης όπου και τον συνέλαβε.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι μαζί με τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση έχει προσαχθεί και ο άνθρωπος που τον φιλοξενούσε στο σπίτι στην Πεντέλη.

Τι είπε ο Μπαρμπαρούσης στη Βουλή

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κατά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής της ΝΔ, το πρωί της Παρασκευής (15.06.2018) ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης είχε εκστομίσει λόγια που ποτέ κανείς δεν φανταζόταν πως θα ακούγονταν στη Βουλή.
«Καλώ την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να συλλάβει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο, τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!».
Πριν απ’ αυτό, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, απείλησε τον πρωθυπουργό και χρησιμοποίησε εκφράσεις πεζοδρομίου για τον υπουργό Άμυνας. Είπε μεταξύ άλλων: «Αλέξη Τσίπρα, είσαι άπατρις, Αλέξη Τσίπρα δεν θα σε φυλάνε πάντα διμοιρίες ΜΑΤ» και «Καμμένε να έρθεις με φουστίτσες πάνω στο μικρό μου πόνι».
Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: