Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Φύλλο & φτερό το Αλλοδαπών Μεσολογγίου - Ερευνούν παράνομες ελληνοποιήσεις


Σαρωτικός έλεγχος στο Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στο Μεσολόγγι, έγινε σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πολυμελές Κλιμάκιο της υπηρεσίας βρέθηκε από το πρωί της Τετάρτης στο Μεσολόγγι και έκανε φύλλο και φτερό το συγκεκριμένο τμήμα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ευρήματα που έχουν να κάνουν με νομιμοποιήσεις μεταναστών που μπήκαν στο μικροσκόπιο και αναμένονται τα αποτελέσματα των ελέγχων.

Εν τω μεταξύ όλη η διαδικασία ελέγχου έγινε με ιδιαίτερη προσοχή και διακριτικότητα από την πλευρά των Ελεγκτών, χωρίς όμως να καταφέρουν να περάσουν απαρατήρητοι, σε μια κατοικημένη περιοχή, αφού ήταν αρκετά άτομα που ξεσκόνιζαν για πολλές ώρες τα στοιχεία και η κινητικότητα ήταν μεγάλη.

Μάλιστα οι φήμες δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν καθώς η ανάμιξη του Εσωτερικών Υποθέσεων αποτυπώνει και την κρισιμότητα της υπόθεσης. Ως γνωστόν στην εν λόγω Διεύθυνση προϊστάμενος είναι ο Άγγελος Κότσαλος, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου.

Μέχρι χτες το απόγευμα το αρμόδιο τμήμα δεν έδινε πληροφορίες, η υπηρεσία ήταν σφραγισμένη και δεν μπορούσε κανένας να μπει με αποτέλεσμα να ακούγονται διάφορα, μέχρι και ανάμιξη αιρετών. Όπως και να’ χει αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της υπηρεσίας για να αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υποθέσεως.

της Βάσως Βήττα
• vasovitta@gmail.com
http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: