Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Μεσολόγγι: Παραιτήθηκαν Κότσαλος και Μπουσμπουρέλης υπό το βάρος των γεγονότων με τις παράνομες ελληνοποιήσεις

Τους διέγραψε η Ν.Δ.

Τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων υπέβαλλαν οι Αγαθάγγελος Κότσαλος και Δημήτρης Μπουσμπουρέλης, όπως αναφέρουν οι
πληροφορίες, κάτω από το βάρος των γεγονότων των τελευταίων ημερών και την πιθανολογούμενη εμπλοκή τους στην υπόθεση νομιμοποίησης αλλοδαπών.

Τις θέσεις τους θα πάρουν οι Γεράσιμος Τρούπος από την Κατοχή και ο χοροδιδάσκαλος Δημήτρης Καραβασίλης.

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, σε έκτακτη συνεδρίαση δημοτικών και τοπικών συμβούλων της συμπολίτευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα έκανε γνωστό ότι:

«Κατόπιν επικοινωνίας μου με τους πληρεξούσιους δικηγόρους γνωστοποιείται ότι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι που φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε ποινική υπόθεση, παραιτούνται από τις θέσεις ευθύνης τους και ταυτόχρονα παραδίδουν τις έδρες τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές».

Κατόπιν αυτών οι συμμετέχοντες στην έκτακτη σύσκεψη εξουσιοδότησαν ομόφωνα τον Ν. Καραπάνο να προβεί άμεσα στις διαδικασίες αντικατάστασής τους, προκειμένου να συνεχισθεί απερίσπαστα το έργο της δημοτικής αρχής.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
http://www.aixmi-news.gr/

Τους διέγραψε η Ν.Δ.

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τα δύο στελέχη της που κατηγορούνται για παράνομες ελληνοποιήσεις στο Μεσολόγγι

«Όπως είναι αυτονόητο, τα δύο μέλη της Ν.Δ. που φέρονται να εμπλέκονται σε πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου έχουν ήδη τεθεί εκτός κόμματος (απόφαση υπ’ αριθμ. 2205/29-6-2018 του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.).

Κατά τα άλλα, η απόπειρα του ΣΥ.ΡIΖ.Α. Αιτωλοακαρνανίας να πολιτικοποιήσει μια κοινή υπόθεση απάτης, αποδίδοντας συλλήβδην ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία, είναι ενδεικτική του θράσους που χαρακτηρίζει το κυβερνών κόμμα. Εάν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πιστεύει στα σοβαρά ότι πολιτικά κόμματα οφείλουν να απολογούνται επειδή κάποια από τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη τους μπορεί κάποια στιγμή να παρανομήσουν και να ελεγχθούν από τη Δικαιοσύνη, ας εξηγήσει με πειστικό τρόπο γιατί στις εκλογές του 2015 πρώτευσε πανηγυρικά μεταξύ των κρατουμένων στις φυλακές όλης της χώρας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: