Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ανδρέας Καλαμπαλίκης: «Το Πάρκο θα παραδοθεί νόμιμα και με διαφάνεια» (ηχητικό)

Συνέντευξη του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου

Σε ήπιας μορφής παρεμβάσεις, παρουσία υπαλλήλων του Δασαρχείου, προχώρησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στο Πάρκο, συνεργεία του Δήμου Αγρινίου.

Στις εργασίες συμμετείχαν συνεργεία του τομέα ηλεκτροφωτισμού, αυτεπιστασίας, πρασίνου και καθαριότητας, παρουσία των αντιδημάρχων Ανδρέα Καλαμπαλίκη και Γιώργου Μελιάδη αλλά και του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου.

Πρόκειται για εργασίες καθαρισμού δρόμων και αποψίλωσης ενώ τοποθετήθηκαν και καλαθάκια απορριμμάτων.

«Οι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ώστε να βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό η εικόνα του Πάρκου, εν μέσω καλοκαιριού, ομορφαίνοντας το περιβάλλον για τους περιπατητές κάθε ηλικίας» ανέφερε μεταξύ άλλων στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Ανδρέας Καλαμπαλίκης, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, στο πλαίσιο του «ανασχηματισμού» της Δημοτικής Αρχής από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

«Αποτελεί δέσμευση του Γιώργου Παπαναστασίου και οι Αγρινιώτες να είναι σίγουροι ότι το Πάρκο θα το παραδώσουμε με διαδικασίες απόλυτης νομιμότητας και διαφάνειας» υπογράμμισε ο κ. Καλαμπαλίκης, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο αλλά και στην κατάσταση που παρέλαβε το 2014 η σημερινή δημοτική αρχή το Πάρκο.

«Προσπαθούμε να κρατάμε ζωντανό το Πάρκο. Το 2014 το Πάρκο δεν ήταν απλά ζούγκλα. Θα έλεγα ήταν βομβαρδισμένη ζούγκλα. Με τις παρεμβάσεις μας, φέρνουμε τον κόσμο ξανά στο Πάρκο για να κάνει τη βόλτα του. Οι παρεμβάσεις μας στο χώρο θα είναι καθημερινές. Υπάρχουν όμως δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας και αυτοδιοικητικοί που δεν θέλουν να γίνει το Πάρκο. Ντρέπομαι που υπάρχουν Αγρινιώτες που δεν θέλουν να γίνει το Πάρκο. Το Πάρκο θα το παραδώσουμε στολίδι όπως έχουμε δεσμευτεί. Ότι γίνεται, γίνεται με νομιμότητα και με πλήρη διαφάνεια» σημείωσε ο κ. Καλαμπαλίκης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο αντιδήμαρχος Αγρινίου, αναφέρθηκε και στις οξείες αντιπαραθέσεις που κατά καιρούς σημειώνονται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, επισημαίνοντας ότι πλην των παρατάξεων του Τίμου Παπανικολάου και του Στέλιου Μερμίγκη, οι υπόλοιπες κάνουν αντιπολίτευση χωρίς επιχειρήματα απλά για να βάλουν εμπόδια στο έργο της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Καλαμπαλίκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τοποθετήθηκε εκτενώς και για θέματα της καθαριότητας και του πρασίνου αναφερόμενος στις ενέργειες που θα αναλάβει η δημοτική αρχή, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των Αγρινιωτών.

http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: