Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ο Παναιτωλικός νίκησε 1 - 0 τη Βέροια που αποχαιρέτησε τη Super League (φωτο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο την ουραγό Βέροια στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής της Super League.Οι Αγρινιώτες ήθελαν τη νίκη για λόγους γοήτρου βασικά κι όχι βαθμολογικούς και την πήραν με το φτωχό 1-0.

Αντίθετα η βασίλισσα του Βορά φάνηκε να 'χει δεχτεί τη μοίρα της (σήμερα υποβιβάστηκε και μαθηματικά) και δεν πάλεψε ούτε για την τιμή των όπλων.

Ο Παναιτωλικός μπήκε από την αρχή φορτσάτος στο παιχνίδι και με τον Φάρλεϊ Ρόσα σε μεγάλα κέφια να απειλεί συνεχώς τη Βέροια.

Και στην τρίτη προσπάθειά του στο 16' ο Βραζιλιάνος του Παναιτωλικού με δυνατό σουτ στο "Γ" της εστίας του Καντιμοίρη άνοιξε το σκορ!

Στο 18' μία έξυπνη σέντρα του Κάλβο και προβολή του Καπετάνου η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι του Κυριακίδη.

Στο 23' ο Λόπες πλάσαρε,όμως ο Καντιμοίρης κατάφερε να διώξει τη μπάλα.

Στο 26' ακυρώθηκε γκολ του Λόπες ως οφσάϊντ.

Μετά το ημίωρο η Βέροια προσπάθησε κάπως ν' αντιδράσει με αντεπιθέσεις,όμως ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του ματς.

Στο 38' νέο σουτ του Λόπες μπλόκαρε εύκολα ο Καντιμοίρης...

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 45' για τον Παναιτωλικό με τον Λόπες,το κοντινό σουτ του οποίου απέκρουσε και πάλι ο εκπληκτικός σήμερα Καντιμοίρης.

Λήξη ημιχρόνου με τον Παναιτωλικλο να προηγείται 1-0 και τη Βέροια να μην δείχνει ικανή ν' ανατρέψει την κατάσταση.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες.

Κάπως καλύτερη και πιο επιθετική η Βέροια στο δεύτερο μέρος,έκανε ευκαιρίες για γκολ,όμως ο Καπετάνος ήταν άστοχος....,όπως και ο Παναιτωλικός που έχασε σωρεία ευκαιριών.

Στο 48' ένα καλό σουτ του Ρόσα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καντιμοίρη.

Στο 64' ο Καπετάνος έχασε καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει,αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 66' νέο σουτ Καπετάνου μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κυριακίδη.

Ενα φάουλ του Ρότσα στο 72' κι ένα σουτ του Μουνιός στο 74' δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τον Παναιτωλικό.

Και στο 83' ο Καντιμοίρης έσωσε τη Βέροια από δεύτερο γκολ σε φάουλ του Ρότσα,ενώ στο 84' ο Μύγας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια,ενώ είχε τις ευκαιρίες για να σημειώσει και δεύτερο γκολ.Από την άλλη η Βέροια,που αποχαιρέτησε οριστικά σήμερα τη μεγάλη κατηγορία,από την αρχή προσπάθησε να προστατέψει τα νώτα της αν και είχε μια δυο καλές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια.

Παναιτωλικός (Χάβος Μάκος):Κυριακίδης, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μπράβο, Παπάζογλου(71' Κουτρομάνος),Ρέι (59' Μουνιός), Λόπες, Ρόσα, Μαρκόβσκι(69' Παπαδόπουλος).

Βέροια (Ντοστανιτς Ράτκο):Καντιμοίρης, Βασιλαντονόπουλος, Ασίγκμπα, Καλι, Αντονιάν, Τόμας, Σούλε(57' Λινάρδος), Κάλβο (78' Παπαδόπουλος), Σαρπόνγκ, Στόϊτσεφ(67' Μίλιεβιτς), Καπετάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: