Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Τρέξτε να προλάβετε! Ζητούνται 20 Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων (ολόκληρη η προκήρυξη)

Σίγουρη δουλειά και εισόδημα μεγάλο

Φαίνεται ότι ξέμειναν από Γενικούς Διευθυντές τα υπουργεία μας και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποφάσισε να καλύψει αξιοκρατικά τα κενά.

Αφού όπως διαβάζουμε οι υποψήφιοι θα κριθούν από το Ειδικό Συμβούλιο
Επιλογής Προϊσταμένων που απαρτίζεται από δύο μέλη του ΑΣΕΠ, ένα μέλος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και έναν Γενικό Γραμματέα του οικείου Υπουργείου, με τις αντικειμενικές και αδιάβλητες διαδικασίες του νέου νόμου 4369/16 για να προσληφθούν οι 20 ικανότεροι.

Ανέβηκε λοιπόν χτες στη Διαύγεια η προκήρυξη πλήρωσης οριζόντιων θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης των Υπουργείων κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν.3528/2007), όπως ισχύει.

Αφορά 20 θέσεις Γενικών Διευθυντών των Υπουργείων: Εσωτερικών,Οικονομίας και Ανάπτυξης,Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,Οικονομικών,Υγείας,Διοικητικής Ανασυγκρότησης,Πολιτισμού και Αθλητισμού,Περιβάλλοντος και Ενέργειας,Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Τουρισμού.

Το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναφέρει με καμάρι ότι:"είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που θα διενεργηθούν κρίσεις προϊσταμένων στο Δημόσιο, μία διαδικασία που αξιοποιεί το στελεχιακό δυναμικό του δημόσιου τομέα, με αντικειμενικά κριτήρια."!

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια: