Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ιόνια οδός: Ι.Χ. πήρε σβάρνα τη μπάρα των διοδίων πριν καλά καλά λειτουργήσουν (βίντεο)


Από τα μεσάνυχτα ξεκίνησε η λειτουργία σταθμών διοδίων στην «Ιόνια Οδό» και ειδικότερα στο οδικό τμήμα από την παράκαμψη του Αγρινίου, έως τον ανισόπεδο κόμβο της Αμφιλοχίας,όπως ήδη γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

Αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα δεν σταμάτησε στα νέα διόδια της Ιόνιας Οδού.

Στο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε τι κάνει ο οδηγός για να μην πληρώσει το αντίτιμο...

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10.00 σε έναν από τους νέους σταθμούς διοδίων της Ιόνιας Οδού,στο ύψος του Αγγελοκάστρου και στο ρεύμα προς Αντίρριο. Αυτοκίνητο με κατεύθυνση από τα Γιάννενα προς στο Αντίρριο έχει αναπτύξει ταχύτητα και προφανώς ο οδηγός για να μην πληρώσει το αντίτιμο, δεν φρέναρε και πήρε σβάρνα τη μπάρα.

Το συμβάν κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ που βρισκόταν στο σημείο για ζωντανή σύνδεση. Στο βίντεο βλέπουμε το ΙΧ να περνάει με μεγάλη ταχύτητα, τη μπάρα να ξηλώνεται και ακούγεται ο ήχος από τη σειρήνα.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν άλλες ζημιές και τραυματισμοί. Ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Για την ώρα ο οδηγός,που σταμάτησε 500 μέτρα παρακάτω για να δει αν έπαθε ζημιές το αυτοκίνητό του, συνεχίζει ελεύθερος κι ωραίος την πορεία του.

Δείτε τι ακριβώς έγινε στο νέο σταθμό των διοδίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: