Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Νεκρή στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου στην Αμφιλοχία βρέθηκε η 34χρονη μητέρα που έψαχνε χτες η Νικολούλη


- Η γυναίκα εξαφανίστηκε τη Δευτέρα του Πάσχα από το Λουτράκι και τελικά βρέθηκε νεκρή στην Αμφιλοχία
- Ήταν μέσα στο αυτοκίνητό της στο βυθό της θάλασσας
- Ένας περαστικός είδε τυχαία κομμάτι του προφυλακτήρα και ειδοποίησε τις αρχές
- Η 36χρονη ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών


Στο βυθό του Αμβρακικού στην Αμφιλοχία στο 3ο χιλιόμετρο Αμφιλοχια – Βονιτσα, στον Άη Γιώργη, εντοπίστηκε το μεσημέρι η 36χρονη Μαρία Ιατρού, η οποία αναζητούνταν από τη Δευτέρα του Πάσχα και χτες το βράδυ στην εκπομπή της Νικολούλη. Την άτυχη 36χρονη εντόπισε μοτοσικλετιστής, ο οποίος είδε την πινακίδα και θραύσματα του προφυλακτήρα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο πήγε δύναμη της αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Αμφιλοχίας ενώ γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης του οχήματος μέσα στο οποίο βρίσκεται η άτυχη γυναίκα. 

Η όμορφη αισθητικός Μαρία Ιατρού 36 χρόνων, η οποία ήταν μητέρα  τεσσάρων παιδιών, εξαφανίστηκε ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου έμενε. Οδηγούσε με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της.
ΦΩΤΟ από anikolouli
Πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα είχε πει στον σύζυγό της και τα παιδιά τους ότι ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει λίγες μέρες για να ηρεμήσει. Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο πήρε τηλέφωνο στενή φίλη της στην Αθήνα αλλά εκείνη κοιμόταν και δεν το σήκωσε. 

Αμέσως μετά άρχισε να επικοινωνεί με μηνύματα μέσω Facebook με τον ξάδερφό της που μένει με την οικογένειά του στην Παραμυθιά, απ’ όπου κατάγεται και η ίδια. Του ζήτησε να την φιλοξενήσει λίγες μέρες στο σπίτι του κι εκείνος δέχθηκε. Στη μια τα ξημερώματα του έστειλε το πρώτο μήνυμα ότι είναι καθ’ οδόν.

Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξε με τον ξάδελφο της. Του είπε ότι βρίσκεται Πρέβεζα και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει στην Παραμυθιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: