Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Η Εορτή των Αγίων ”Τριών Παίδων εν καμίνω” στο Αγρίνιο – Προστατών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (φωτο)


Στην Μητρόπολη Αγρινίου τελέστηκε δοξολογία για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και τον εορτασμό των «Αγίων Τριών Εν Καμίνω Παίδων», προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος. 

Πλην της δοξολογίας, στην οποία παρέστη πολυάριθμο κλιμάκιο
της Π.Υ Αγρινίου με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Μπόκα, παρευρέθησαν κλιμάκια των δύο Διευθύνσεων της Αστυνομίας του νομού, της Ακαρνανίας με επικεφαλής του Αστυνομικό Διευθυντή κ. Παπαευθυμίου, της Αιτωλίας με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Τσαπικούνη, κλιμάκιο της Πολεμικής Αεροπορίας, του Λιμενικού και του 2/39 Σ.Ε Μεσολογγίου, όπως επίσης και απόστρατοι.

Βέβαια, εκτός των ένστολων στην δοξολογία ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Σταρακά, οι Αντιδήμαρχοι κ. Παπαγεωργίου, Φαρμάκης, Γρίβας , ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Μιχάλης και ο νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Νικάκης.

Ο Διοικητής της Π.Υ Αγρινίου Χριστόφορος Μπόκας τόνισε για την ημέρα: «Θέλουμε η γιορτή αυτή να καθιερωθεί. Είναι υποχρέωση και ανάγκη μας να τιμάμε τους προστάτες μας. Καθημερινά η δουλειά μας έχει πολλούς και διάφορους κινδύνους και όσες γνώσεις και αν έχεις θέλεις βοήθεια από τον Θεό».
agiwn trivn en kamino -aidwn1 (1)
agiwn trivn en kamino -aidwn1 (2)
agiwn trivn en kamino -aidwn1 (3)
agiwn trivn en kamino -aidwn1 (4)
agiwn trivn en kamino -aidwn1 (5)
agiwn trivn en kamino -aidwn1 (6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: