Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Η ΑΕΚ συνέτριψε 4 - 0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και πήρε το εισιτήριο από σήμερα


Υγιεινός περίπατος απόψε της ΑΕΚ στο Αγρίνιο όπου νίκησε εύκολα τον Παναιτωλικό με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι της νοκ άουτ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε από σήμερα το εισιτήριο για τη φάση των "8".

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κυλούσε το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ να έχει κατοχή της μπάλας και ελαφρά υπεροχή....,ενώ ο Παναιτωλικός έπαιζε με τρία στόπερ!!!

Ωσπου στο 44' ήρθε το πέναλτι για την ΑΕΚ , όταν ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Μάρκος Πάουλο κράτησε από την φανέλα τον Κονέ, με τον Ζαχαριάδη να δίνει το πέναλτι στην Ένωση.Το εκτέλεσε ο Λάζαρος και άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ στη λήξη του ημιχρόνου 0-1.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η ΑΕΚ στο β' ημίχρονο:Ο Αραούχο στο 46' άνοιξε στον Λόπες, ο οποίος έκανε εξαιρετική σέντρα στην "καρδιά" της περιοχής και ο Τάσος Μπακασέτας μετά από σπριντ, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κυριακίδη και 0-2.

Στο 65' τρίτο γκολ για την ΑΕΚ με τον πρώην παίκτη του Παναιτωλικού Ροντρίγκο Γκάλο:Ο Βραζιλιάνος αμυντικός με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε κι έκανε το 3-0 για την Ένωση.

Από κει και μετά η ΑΕΚ χαλάρωσε λίγο και ο Παναιτωλικός προσπαθούσε για το γκολ της τιμής χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες στο 83' και 84' με τους Μοράρ και Μάζουρεκ...

Αντί αυτού όμως σκόραρε στο 87' ο Γιακουμάκης για την ΑΕΚ:Ο Αϊντάρεβιτς έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Κλωναρίδη κι αυτός μοίρασε ασίστ στον Γιακουμάκη που έκανε το 4-0 υπέρ της ΑΕΚ.

Απογοήτευσε κι απόψε ο Παναιτωλικός τους οπαδούς του,οι οποίοι στο τέλος τον αποδοκίμασαν!

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιχάι, Ρότσα, Μοράρ, Πάουλο, Μάσουρεκ, Τσοκάνης, Ντίας, Κλέσιο(73' Μαρινάκης), Μόρας(61' Ρόσα), Χαντάκιας(52' λ.τ. Ροντρίγκες ).

ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Κονέ, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος(70' Γιακουμάκης), Λόπες(80' Κλωναρίδης), Αραούχο(85'Αϊντάρεβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: