Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Tραγικό τέλος για 26χρονη από το Ρίβιο Ξηρομέρου - Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κρήτη! (φωτο)


Tραγικό τέλος είχε το τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου μετά την Αγία Πελαγία.

Μια γυναίκα περίπου 26 ετών, από το Ρίβιο (Παπαδάτου Ξηρομέρου),
εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της και χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός της από 5 άνδρες της ΕΜΑΚ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της.

Να σημειωθεί ότι το όχημα της άτυχης γυναίκας προσέκρουσε κάτω από άγνωστες συνθήκες σε στύλο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα στην Εθνική Οδό να πέσουν καλώδια. Για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών, η ΕΛΑΣ απέκλεισε την κυκλοφορία και στις δύο λωρίδες στο συγκεκριμένο σημείο και κατά συνέπεια προκλήθηκε κυκλοφοριακό «χάος» από ουρές των αυτοκινήτων.

Πάντως δεν έχουν τέλος τα τροχαία, αφού νωρίτερα χρειάστηκε απεγκλωβισμός γυναίκας από το αυτοκίνητό της στα Σταυράκια Ηρακλείου, ενώ το δεύτερο τροχαίο που καταγράφηκε αποδείχθηκε θανατηφόρο.
troxaio-ktiti1
troxaio-kriti4
troxaio-kriti3
troxaio-kriti2
troxaio-kriti5

Η αντίστροφη μέτρηση για να φύγει το 2017 έχει ξεκινήσει, με μία ωστόσο θλιβερή διαπίστωση. Οι δρόμοι της Κρήτης και αυτήν την χρονιά αποδείχτηκαν φονικοί με δεκάδες ανθρώπινες τραγωδίες να γράφονται στην άσφαλτο του επαρχιακού και οδικού δικτύου του νησιού.

Ο αριθμός των νεκρών στην άσφαλτο του νησιού από τις αρχές του έτους μέχρι και σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, φθάνει τους 51 με αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά που έρχεται, για τις οικογένειες που έχουν χάσεις ανθρώπους στο βωμό να της ασφάλτου να είναι διαφορετικά λόγω της απώλειας του αγαπημένου τους προσώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Οι αρχές για μία ακόμη φορά συνιστούν την προσοχή των οδηγών καθώς αρκετοί είναι οι παράγοντες που μπορεί να αποδειχτούν μοιραίοι για όσους κινούνται στους δρόμους και με δεδομένο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες η πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων ίσως και να αποδειχτεί πιο «εύκολη υπόθεση».

http://www.neakriti.gr/
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: