Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

«Τα γενναία παιδιά είναι ανίκητα»! Στήριξε κι εσύ την ΕΛΕΠΑΠ


Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο από το 1937 και για 80 ολόκληρα χρόνια,
έχει προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης σε περισσότερα από 100.000 παιδιά με κινητικές αναπηρίες, από τη γέννηση έως και την ενηλικίωσή τους, μέσα από τα έξι Κέντρα της, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο.

Με την υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ, περισσότεροι από 1.000 ετησίως βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, αγωνίζονται σε καθημερινή βάση με τη βοήθεια του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού της, να μεγιστοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, να εκπληρώσουν τους προσωπικούς τους στόχους, να κατακτήσουν στο μέγιστο δυνατόν την αυτονομία τους και την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Πάνω από το 60% των παιδιών της αναγνωρισμένης Ειδικής Προσχολικής Αγωγής της ΕΛΕΠΑΠ, καταφέρνουν να ενταχθούν στις πρώτες τάξεις του γενικού Δημοτικού Σχολείου.

Κάθε δωρεά είναι ανεκτίμητη και αξιοποιείται σε θεραπείες και στήριξη των καινοτόμων ολοκληρωμένων προγραμμάτων αποκατάστασης των παιδιών με αναπηρία.

Όλοι μπορούν να δείξουν την αγάπη τους σ’ ένα παιδί με αναπηρία και να το βοηθήσουν να κάνει ένα ακόμα βήμα ζωής.



Βοήθησε κι εσύ τα ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. 
Μπες στο https://www.gennaiapaidia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: