Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Νίκη με ''τριάρα'' το Μεσολόγγι 2008 επί του Βόλου 2004


Νίκη με σκορ 3-0 για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί της ομάδας του Βόλου 2004 στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α΄ Εθνικής κατηγορίας.

Τα κορίτσια του Γιάννη Γουλή με σκόρερ την Πούλιου στο πρώτο ημίχρονο, την Μαρκουτσά και την Καπνίση στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε σε μια άνετη και δίκαιη επικράτηση, σημειώνοντας την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και φτάνοντας στους 7 βαθμούς.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

4΄ΓΚΟΟΛ, γύρισμα της μπάλας στην άμυνα και λάθος, κλέψιμο της Πούλιου και ψύχραιμο πλασέ 1-0.

9΄σουτ της Καπνίση άουτ.

25΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για το Μεσολόγγι, πλασέ της Βάτσικα μέσα από την μικρή περιοχή, ενστικτωδώς θα αποκρούσει τη μπάλα η Χατζηλαζάρου.

32΄σουτ της Βάτσικα, στην εξωτερική πλευρά του δεξιού κάθετου δοκαριού.

43΄μακρινό καλοζυγισμένο σουτ για την ομάδα του Βόλου με την Ανδρέου, η Νταβαντζή με υπερένταση θα αποκρούσει τη μπάλα σε πρώτο χρόνο η οποία θα προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι για να μαζέψει σταθερά σε δεύτερο χρόνο η τερματοφύλακας του Μεσολογγίου.

45+1΄ σουτ της Γρηγοριάδη μετά από απομάκρυνση της άμυνας, θα μπλοκάρει σταθερά η Νταβαντζή.

49΄ΓΚΟΟΛ, δυνατό ευθύβολο σουτ της Μαρκουτσά από το ύψος της περιοχής και δεξιά, η Χατζηλαζάρου θα προσπαθήσει να αποκρούσει με τη μπάλα να βρίσκει στο γόνατο της και να καταλήγει στα δίχτυα 2-0.

54΄σουτ της Πούλιου στην αγκαλιά της Χατζηλαζάρου.

70΄σουτ της Μαρκουτσά πάνω στην κίνηση άουτ.

72΄ΓΚΟΟΛ, εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας από Βέρρα και Καπνίση στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά, σουτ της Καπνίση και 3-0.

74΄σουτ της Μαρκουτσά μέσα από την περιοχή, θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

90΄γρηγορη αντεπίθεση για την ομάδα του Μεσολογγίου και σουτ της Μαρκουτσάς, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Κουφογιάννης, Χλεμπογιάννης και Τσιπουρας (ΕΠΣ Φωκίδας).

Μεσολόγγι 2008: (Γιάννης Γουλής) Νταβαντζή (79΄Παναγιωτοπούλου), Γρομητσάρη, Γιαννκά, Μαρκουτσά Δ., Γεωργαρά, Ευθυμίου, Βάτσικα (62΄Μόκκα), Πρασσά, Πούλιου Γ., Βέρρα (76΄Αναγνωστοπούλου), Καπνίση (81΄Φουνταλή).

Βόλος 2004: (Γιώργος Πλατανιάς) Χατζηλαζάρου (74΄Μιχαλακάκη), Λεονταρίτη, Σταμοπούλου (74΄Γεωργοπούλου), Αβντόλι, Νικοπούλου, Πούλιου Π. (71΄Βαϊνοπούλου), Γάτσιου, Δημητριάδη, Ανδρέου, Γρηγοριάδη, Πάσχου (57΄Νικάκη).
http://aitosports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: