Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Πρόθεση (;) της Κυβέρνησης η ίδρυση Αυτόνομου Α.Ε.Ι. στην Αιτ/νία (ηχητικό)


Την είδηση ότι η Κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Παιδείας, σχεδιάζει να ανακοινώσει την ίδρυση αυτόνομου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Αιτωλοακαρνανία, μετέφερε, ο
Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Ταφλανίδης στην εκπομπή «ΠΡΟΣΩΠΩΝ… ΕΡΓΑ» στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του Σωκράτη Τσόμπου.

Συνέντευξη στον Σωκράτη Τσόμπο

Μάλιστα, ο κ. Ταφλανίδης υπογράμμισε ότι η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει, ενδεχομένως και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην Πάτρα, τον ερχόμενο Ιανουάριο, στο πλαίσιο των εργασιών του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτικής Ελλάδας που οργανώνει η κυβέρνηση.


syriza
Ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Ταφλανίδης

Για τον σκοπό αυτό, δηλαδή της σωστής προετοιμασίας του αναπτυξιακού συνεδρίου Δυτικής Ελλάδας,κυβερνητικό κλιμάκιο θα βρεθεί αύριο στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στις πόλεις του Αγρινίου, του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων και αυτοδιοικητικούς, προκειμένου να ακούσουν και να καταγράψουν τις θέσεις και τις απόψεις τους.
Σύμφωνα με τον κ. Ταφλανίδη η επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στην Αιτωλοακαρνανία, θα πραγματοποιηθεί «προκειμένου να συζητήσουμε με τους τοπικούς φορείς και εξαντλώντας όλο το φάσμα των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά σε διάφορες δραστηριότητες, με βασικό στόχο η ανάπτυξη να έχει περιφερειακή διάσταση, να αμβλύνει ανισότητες μεταξύ περιφερειών, αλλά και ενδοπεριφερειακές ανισότητες».
Επικεφαλής του κλιμακίου, θα είναι συνεργάτης του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη. 
 Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Κώστα Ταφλανίδη στα sitewww.sinidisi.gr – www.agriniotimes.gr

http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: