Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους: Αστυνομικός σκότωσε παιδί,γυναίκα,πεθερά και αυτοκτόνησε!

Φύλακας στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη

- Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους - Αστυνομικός σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του και την πεθερά του - Στην συνέχεια έστρεψε στον εαυτό του το όπλο και αυτοκτόνησε.

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας αστυνομικός σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του μόλις 4 ετών και την πεθερά του.

Στην συνέχεια ο άνδρας, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα όταν κλήθηκαν από συγγενείς της οικογένειας που τους αναζητούσαν από το πρωί αλλά δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν.

Οι αστυνομικοί, πήγαν στο σπίτι και έπαθαν σοκ. Παραβίασαν την πόρτα και τους βρήκαν όλους νεκρούς. Από τις πρώτες ενδείξεις που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ο αστυνομικός ο οποίος ήταν στην φρουρά της Βουλής, εκτέλεσε επι της ουσίας την κορούλα του μόλις 4 ετών, την σύζυγό του και την πεθερά του και μετά έδωσε τέλος στην ζωή του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Φύλακας στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη
Σοκάρει η ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα στους Αγίους Αναργύρους, όπου ο αστυνομικός Χ.Ζ. αφού σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο την οικογένειά του, αυτοκτόνησε.
Το περιστατικό συνέβη μέσα σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ευρυπίδου και Αγίας Παρασκευής στους Αγίους Αναργύρους, όπου ο 43χρονος αστυνομικός προτού βάλει τέλος στη ζωή του σκότωσε τη γυναίκα του, την 3,5 ετών κόρη του και την πεθερά του. 
Η πεθερά του διέμενε στο κάτω σπίτι, ενώ ο ίδιος με την οικογένειά του στον επάνω όροφο και όπως έγινε γνωστό ο 43χρονος δολοφόνησε τη σύζυγο και την πεθερά του στο κάτω σπίτι, ενώ την κόρη του στο επάνω.
Μάλιστα, ο 43χρονος ήταν εν ενεργεία φύλακας στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, ενώ η σύζυγος και η πεθερά του ήταν γιατροί στο επάγγελμα.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής που μετέβησαν στο σημείο αναζητούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: