Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Σε σοβαρή κατάσταση 4,5 ετών κοριτσάκι από το Αγρίνιο που ήπιε καυστικό υγρό!


Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ένα κοριτσάκι 4,5 ετών από το Αγρίνιο καθώς φέρεται να ήπιε αποφρακτικό σωληνώσεων (πιθανώς ακουαφόρτε).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την Παρασκευή 1η Ιουνίου το κοριτσάκι βρισκόταν στην οικία του όταν άνοιξε το ψυγείο για να πιει νερό και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρήκε στο ψυγείο το μπουκάλι με το αποφρακτικό σωληνώσεων το οποίο ήπιε.

Το πως το μπουκάλι με το καυστικό υγρό βρέθηκε στο ψυγείο, είναι ένα ερώτημα που πιθανότατα θα απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές.

Το παιδί, μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε άμεσα με εγκαύματα στο πεπτικό του σύστημα στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων σε σοβαρή κατάσταση.

Ευτυχώς πάντως, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο παρά την σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο θα υποβληθεί σε γαστροσκόπηση για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί στο πεπτικό του σύστημα από το καυστικό υγρό.
https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: