Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Οικογενειακή τραγωδία στην Αταλάντη: Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε! (φωτο & βίντεο)


ΣΟΚ στην Αταλάντη. Ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του. Η σύζυγος έφερε πολλαπλές μαχαιριές και ήταν σε μια λίμνη αίματος. Ο σύζυγος κείτονταν δίπλα της νεκρός από πυροβόλο όπλο.

Δίπλα τους βρέθηκε και μια καραμπίνα. Πιθανότατα πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία, αφού σύμφωνα με τους αστυνομικούς δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης. Το ζευγάρι βρήκαν γείτονες που μπήκαν το πρωί στο σπίτι, επειδή ανησύχησαν που δεν πήγαν στην εργασία τους.






Έγκλημα πάθους δείχνουν τα στοιχεία στην οικογενειακή τραγωδία στη Σκάλα Αταλάντης

Μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης (13/6) στο σπίτι του στη θέση "παλαιομάγαζα" στην Σκάλα Αταλάντης, ένα πολύ γνωστό ζευγάρι που διατηρούσε επιχείρηση στην Αταλάντη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η 42χρονη γυναίκα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, ενώ ο 51χρονος σύζυγός της ήταν πυροβολημένος με καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Προηγήθηκε μάλιστα πάλη με την άτυχη γυναίκα να μη γλυτώνει τελικά από τον δολοφόνο που ήταν ο ίδιος της ο άντρας. Ακολούθως ο 51χρονος μην αντέχοντας την πράξη του φαίνεται ότι αυτοκτόνησε με την καραμπίνα που βρέθηκε πλάι του, γράφοντας έτσι τον τραγικό επίλογο.

Περισσότερες λεπτομέρειες καλείται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε, για ένα ακόμη έγκλημα όπου στον τόπο του συμβάντος δεν βρέθηκε ιατροδικαστής, για τους γνωστούς λόγους που περιγράφονται συνεχώς και κανείς δεν αντιδρά για να δώσει έστω κάποια λύση.

Όπως σημειώσαμε επρόκειτο για πολύ γνωστό ζευγάρι στην περιοχή που δεν είχε δώσει στο παρελθόν δικαιώματα και κανείς δεν περίμενε μια τέτοια τραγική κατάληξη στην ιστορία τους.

Το ζευγάρι δεν είχε παιδιά και τα άψυχα σώματά τους εντόπισε συνεργάτης τους που αναζήτησε τον σύζυγο που δεν είχε φανεί στη δουλειά.

Στο σημείο άνθρωποι του εγκληματολογικού συλλέγουν στοιχεία για την τραγική αυτή υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: