Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Το πρόγραμμα του θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου "ΕΛΛΗΝΙΣ"


Τα θερινά τα σινεμά μπορεί να σβήνουν το ένα μετά το άλλο,όμως στο Αγρίνιο ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος "Ελληνίς",που δεν έπαψε να αποτελεί τον απόλυτο προορισμό των σινεφίλ κάθε καλοκαίρι,συνεχίζει ακάθεκτος και φέτος.

Oι προβολές ταινιών ξεκίνησαν ήδη από τις 4 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 23 Σεπτεμβρίου.Θα γίνονται δε καθημερινά στις 21:30, ενώ κάθε Τετάρτη και Κυριακή με 1 εισιτήριο θα μπαίνουν 2 άτομα.

Διαβάστε τα σημειώματα του Δημάρχου Αγρινίου,Γιώργου Παπαναστασίου και της Αντιδημάρχου,Μαρίας Παπαγεωργίου,στο πρόγραμμα του θερινού μας κινηματογράφου:

Φίλες και φίλοι,
Το καλοκαίρι ήρθε και πιστεύω ότι και για φέτος, στέκι για απόλαυση και ξενοιασιά για όλους μας, θα αποτελέσει ο θερινός κινηματογράφος ΕΛΛΗΝΙΣ.

Το ΕΛΛΗΝΙΣ ένας από τους πιο όμορφους κινηματογράφους της Ελλάδος, αποτελεί στολίδι της πόλης του Αγρινίου και έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους του Αγρινιώτικου κοινού.

Μια ταινία κάτω από τα αστέρια μέσα στον κισσό και τα αρώματα του νυχτολούλουδου και του γιασεμιού είναι ό,τι πιο ρομαντικό θα ζήσετε στην πόλη του Αγρινίου.

Αφεθείτε στο μαγικό χώρο του ΕΛΛΗΝΙΣ και ταξιδέψτε μέσω της 7ης τέχνης…
Στο σινεμά, τις πολιτείες τις απέραντες κοιτούμε
Αυτό το έργο πρέπει να το ξαναδούμε …
Μαρία Παπαγεωργίου
Αντιδήμαρχος Αγρινίου


Το Ελληνίς είναι, για όλους εμάς, το καλοκαιρινό στέκι μας, οι αναμνήσεις των εφηβικών μας χρόνων,οι νοσταλγικές βραδιές στο κέντρο της πόλης.

Από τότε που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, το μακρινό 1951, κρατά το κλειδί της ψυχαγωγίας και συνεχίζει να σκορπά το άρωμα του αγιοκλήματος και μιας εποχής που αντιστέκεται στο χρόνο.

Στον καταπράσινο κήπο, με ανανεωμένους χώρους και εξαιρετική ακουστική, το ιστορικό σινεμαδάκι της πόλης, υποδέχεται και φέτος βραβευμένες ταινίες,διάσημους σκηνοθέτες και λαμπερούς ηθοποιούς.

Ο ήλιος πέφτει και μαζί του οι τίτλοι αρχής. Τα ζεστά βραδιά στην πόλη βρίσκουν καταφύγιο στην μεγάλη οθόνη του Ελληνίς.

Εύχομαι σε όλες και όλους ένα καλό καλοκαίρι.
Γεώργιος Παπαναστασίου
Δήμαρχος Αγρινίου
΄
Αναλυτικά το πρόγραμμα του "Ελληνίς" για το καλοκαίρι 2018

Διαβάστε για την ιστορία του "Ελληνίς":
60 χρόνια μαγείας στον κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ στο Αγρίνιο (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: