Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ηττα με 0-1 από τον Πανιώνιο και πολλά παράπονα από τη διαιτησία


Επιτέλους η ιστορική στιγμή έγινε πραγματικότητα.
Μετά από 34 ολόκληρα χρόνια ο Παναιτωλικός βρέθηκε και πάλι να παίζει στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Κατάμεστο το πανέμορφο γήπεδο,φαντασμαγορική η ατμόσφαιρα με τη μπάντα του δήμου Αγρινίου να παιανίζει τον ύμνο του Παναιτωλικού,πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Δυστυχώς όμως παρά την υπεροχή του ούτε σήμερα κατάφερε να κερδίσει τον κακό του δαίμονα Πανιώνιο,αφού ηττήθηκε με 0-1,αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις κι ένα έντονο πρόβλημα στο σκοράρισμα!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον πρωτάρη Παναιτωλικό να κοιτάζει στα μάτια την πιο έμπειρη ομάδα του Πανιωνίου και να έχει από την αρχή τα ηνία του αγώνα.

Ομως σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας ο Κούκι στο 11' με πλασέ από τα αριστερά άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει μια φλύαρη υπεροχή,η κατοχή της μπάλας ήταν 63%-37% αλλά και μια εμφανή δυσκολία στο σκοράρισμα.
Το πρώτο μέρος έληξε με τον Θεοδωρίδη να έχει δοκάρι στο 43' σε κτύπημα φάουλ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλάγες και καθολική και πάλι υπεροχή του Παναιτωλικού και οι ευκαιρίες να χάνονται η μία μετά την άλλη!
Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό να έχει την κατοχή της μπάλα,χωρίς όμως να απειλείται σοβαρά η εστία του Πανιωνίου,ο οποίος κρατούσε με νύχια και με δόντια το πολύτιμο 0-1.

Στο 89' μετά από κεφαλιά του Καραμαλίκη εξ' επαφής φαίνεται ο Ελευθερόπουλος να αποκρούει τη μπάλα μέσα από τη γραμμή!

Παράπονα επίσης έχουν οι παίκτες του Παναιτωλικού από τη διαιτησία του κυρίου Κύρκου,ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα με τη λήξη του αγώνα και για δύο περιπτώσεις πέναλτι!

Μοιραίοι παίκτες για τον Παναιτωλικό οι Ρότσα και Καραμαλίκης,οι οποίοι έχασαν σορεία ευκαιριών καθώς και ο Χαριστέας στο πρώτο μέρος.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Κουτρουμάνος, Άντι(84' Γκόλιας), Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Μουμίν(46' Σιόντης), Ρότσα, Μπουμάλ, Καμαρά(46' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Χαριστέας.

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλο, Κβιρκβέλια, Γιόνσον, Όμο, Κούκι, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης(91' Κολοβός), Σάμαρης(66' Πετκάκης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Μιλοβάνοβιτς(66' Αναστασόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: