Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Βίντεο και φωτογραφίες από τη βιβλική καταστροφή στη Λευκάδα


Έναν νεκρό αφήνει πίσω του το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τις τελευταίες ώρες, κυρίως, τη δυτική Ελλάδα. Θύμα ένας Γάλλος τουρίστας στη Λευκάδα.
Ο άτυχος 60χρονος είχε έρθει διακοπές στο Βλυχό της Λευκάδας μαζί με τη σύζυγο του.



Το απόγευμα της Τρίτης, το ζευγάρι βρισκόταν στο σκάφος του, ανοιχτά του Βλυχού. Οι δυνατοί άνεμοι αναποδογύρισαν ένα καταμαράν, από το οποίο δύο άτομα κατάφεραν και πήδησαν στη θάλασσα, σύμφωνα με το onairnews.

Εκείνη τη στιγμή, ο 60χρονος και η σύζυγός του βρίσκονταν πάνω σε ένα ιστιοφόρο. Ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του, έπεσε στη θάλασσα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κάπου χτύπησε το κεφάλι του, με συνέπεια να πνιγεί. 
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI



Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν οι αρχές και ο 60χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Η σύζυγος του έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λευκάδας, σε κατάσταση σοκ. 




Ο ανεμοστρόβιλος που δημιουργήθηκε στην περιοχή του Βλυχού προκάλεσε βιβλικές καταστροφές στην περιοχή. Τα σκάφη που βρίσκονταν εκτός θάλασσας στο καρνάγιο ανατράπηκαν ενώ πολλές από τις βάρκες που ήταν δεμένες στο λιμάνι βγήκαν στην στεριά. 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: mylefkada.gr
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια: