Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Κέρκυρα - Παναιτωλικός για την τρίτη αγωνιστική


Ντέρμπι μικρομεσαίων το απόγευμα στην Κέρκυρα.
Την πρώτη τους αναμέτρηση στα πλαίσια της μεγάλης κατηγορίας  θα έχουν σήμερα η Κέρκυρα και ο Παναιτωλικός (17:15, Novasports 2) στο νησί των Φαιάκων!

Η σημερινή αναμέτρηση ίσως έχει περισσότερο ενδιαφέρον για τους δύο προπονητές,αφού ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς διαδέχθηκε τον Μπάμπη Τεννέ την περσινή περίοδο στον πάγκο της Κέρκυρας, ενώ στο παρελθόν οι δύο τους αποτελούσαν το τεχνικό δίδυμο του ΑΟΚ ( περίοδος 2005-06) αλλά και του Ακράτητου (2004-05).

Η τοπική ομάδα δεν έχει δείξει μέχρι τώρα κάτι το εξαιρετικό,έχει ένα βαθμό από τον αγώνα της Τρίπολης αλλά δεν έχει σκοράρει.
Ελπίζει κόντρα στον Παναιτωλικό να πετύχει το πρώτο γκολ και το πρώτο τρίποντο της φετινής περιόδου.

Από την άλλη μεριά για τον Παναιτωλικό το παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι το πρώτο εκτός έδρας, σ' ένα νησί που ο Μπάμπης Τεννές,όπως προείπαμε,το ξέρει πολύ καλά καθώς έχει διατελέσει για αρκετό καιρό προπονητής των Φαιάκων.Μετά το πρώτο τρίποντο που πήρε την Τετάρτη από τον Αστέρα Τρίπολης θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και εκτός έδρας.Οπως φάνηκε ξεκάθαρα στα δύο πρώτα παιχνίδια η ομάδα μας έχει τον τρόπο να αναπτυχθεί και να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά σκοντάφτει στο σκοράρισμα.
Πιστεύουμε πως ήταν θέμα άγχους για το πρώτο γκολ και τους πρώτους βαθμούς στη Souper League και να μη συνεχιστεί η αστοχία των πολύ καλών επιθετικών μας.Αν και ο Καραμαλίκης τραυματίστηκε και δεν είναι στην αποστολή.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλο, Κοντοδήμο, Γραμμόζη, Γκουστάβο, Μπάρκογλου, Μαϊστόροβιτς, Βενέτη, Βέντσελ, Χαμπλ, Λαμπρόπουλο, Μπουκουβάλα, Λόβιν, Αγρίτη, Ιωάννου, Μετίν, Καλαντζή, Μαζνόφ.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Σέγε, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: