Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Περίεργο αλισβερίσι με τα σχολικά βιβλία από το Σύλλογο Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου

Aυτή είναι η πρώτη ανακοίνωση του Συλλόγου υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας προς τα μέλη του στις 31 Αυγούστου,όπως την είδαμε στο http://taxalia.blogspot.com.
Λέει ξεκάθαρα ότι θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στη χορήγηση των σχολικών βιβλίων,οπότε όσοι συνάδελφοι-γονείς ενδιαφέρεστε για τα παιδιά σας κάντε αιτήσεις να σας δώσουμε εμείς!!!



Διαβάστε τώρα και την ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (η πρώτη εξαφανίστηκε) της ανακοίνωσης στις 2 Σεπτεμβρίου:εδώ μιλάει για υπαλλήλους της Κεντρικής  Υπηρεσίας που έχουν παιδιά σε ιδιωτικά σχολεία και τονίζεται ότι η παράδοση από τον Ο.Ε.Δ.Β θα γίνει ταυτόχρονα με την παράδοση στα Δημόσια Σχολεία!


Πάντα μιλάγαμε για παιδιά ενός κατώτερου Θεού αλλά για ξεχωριστούς υπαλλήλους  της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας με ξεχωριστά προνόμια και δικό τους site  πρώτη φορά ακούμε!
Τι είδους αλισβερίσι είν' αυτό; 
Ποιους κοροϊδεύετε μωρέ;Εχει καμία σχέση η πρώτη ανακοίνωση με τη δεύτερη;Απλά σας πήρανε χαμπάρι και σας κράξανε και πάτε να σώσετε ό,τι μπορείτε.
Τι νόημα έχει να πάρουν βιβλία από σας αν παραδοθούν ταυτόχρονα παντού;
Και ποιοί είστε εσείς που συνομιλείτε απ' ευθείας με τον Ο.Ε.Δ.Β. και προμηθεύεστε βιβλία για την εξυπηρέτηση των μελών σας;
Εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε παιδιά;
Ακόμα και τους συναδέλφους σας των αποκεντρωμένων υπηρεσιών του υπουργείου ρίχνετε.
Η κυρία Διαμαντοπούλου το γνωρίζει;ή θα το μάθει εν καιρώ και θα μας ξαναζητήσει συγνώμην για τους προνομιούχους υπαλλήλους της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου της.
http://zeidoron.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: