Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Παύλος Μοσχολιός εξελέγη Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας


Συγκροτήθηκε σε σώμα η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας. Πρόεδρος εξελέγη ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, αντιπρόεδρος ο δήμαρχος Ερυμάνθου Αχαΐας Θάνος Καρπής, γραμματέας ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος και μέλη οι Γιώργος Λαζουράς δήμαρχος Καλαβρύτων και Δημήτρης Κατσικόπουλος δημοτικός σύμβουλος Πατρέων.

Σε δηλώσεις που έκανε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Παύλος Μοσχολιός τόνισε ότι «σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει κυρίως να ανταποκριθεί στο ρόλο που οι πολίτες προσδοκούν από αυτή, και να αποτελέσει τον ισχυρό θεσμό που θα αμβλύνει τις επιδράσεις της οικονομικής κρίσης στην καθημερινότητα του πολίτη δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο δράσεων κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.».

Ακόμη πρόσθεσε ότι στόχος μας είναι ο νέος αυτός ισχυρός θεσμός, να αποτελέσει ένα όργανο το οποίο θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας και θα αναδείξει την ενιαία πια συνείδηση και φωνή του τόπου μας.

Αναφορικά με την μη συμμετοχή στην Εκτελεστική Επιτροπή του δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά, ο όποιος έκανε καταγγελίες για κομματικές γραμμές και προαποφασισμένες επιλογές, ο Παύλος Μοσχολιός σημείωσε ότι «η παράταξή μας έκανε πρόταση για συμμετοχή του Γιάννη Δημαρά στην Εκτελεστική Επιτροπή, κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατό, όχι με δική μας ευθύνη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: