Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Σπουδαία νίκη του Παναιτωλικού μέσα στην Κέρκυρα με 3-2


Πρώτη έξοδος και πρώτη νίκη-τρίποντο  για τον Παναιτωλικό μέσα στην Κέρκυρα!
Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 πετυχαίνοντας τρία πανέμορφα γκολ και κατέκτησαν μια πολύτιμη νίκη,οι βαθμοί της οποίας θα φανούν χρήσιμοι στην πορεία του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αναγνωριστικό παιχνίδι,σπαταλόντας πολύ χρόνο μέχρι να βρουν το ρυθμό τους.Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας διαγωνισμός λαθών και για τους δύο αντιπάλους.
Στο 21' ίσως ο Θεοδωρίδης έκανε το πιο χοντρό πλασάροντας άουτ από πολύ καλή θέση για γκολ,κάτι που δεν έκανε ο Μεντίν στο 24' ανοίγοντας το σκορ για την Κέρκυρα.
Απ' αυτό το σημείο και μετά η Κέρκυρα ανέλαβε πρωτοβουλίες αναγκάζοντας τον Μπάμπη Τεννέ να κάνει την πρώτη του αλλαγή στο 35'.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με δύο κεφαλιές του Χαριστέα,που εξουδετέρωσε ο Γκαλίνοβιτς και μια βουτιά του ίδιου παίκτη για να κερδίσει πέναλτι αλλά... κέρδισε την κίτρινη κάρτα.

Τελείως διαφορετικό το δεύτερο ημίχρονο,με πλούσιο θέαμα,τέσσερα γκολ και αγωνία!
Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο Παναιτωλικό,χάνοντας αρχικά μια ευκαιρία με το Ρότσα στο 47',για να ισοφαρίσει με κεραυνό του Θεοδωρίδη στο 50' μέσα από την περιοχή μετά από καταπληκτική προσποίηση του Χαριστέα.Με ανεβασμένο ηθικό και τελείως διαφορετικό πρόσωπο ο Παναιτωλικός συνέχισε να υπερέχει χάνοντας μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Καμαρά στο 54' (κεφαλιά από την μικρή περιοχή άουτ) για να προηγηθεί στο σκορ.

Η Κέρκυρα φάνηκε να τα έχει χαμένα κι ο προπονητής της έκανε δύο αλλαγές στο 57' για να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να συνεφέρει την ομάδα του. Και πάλι όμως ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που κρατούσε το ρυθμό και απειλούσε την εστία της Κέρκυρας.Παίζοντας εξαιρετικά στο κέντρο με τους Σιόντη,Μουμίν,Ρότσα και το Θεοδωρίδη πασπαρτού ενώ μπροστά με το Χαριστέα σ' ένα σύνθετο ρόλο δημιουργού και εκτελεστή κρατούσε τα ηνία του αγώνα,πολύ καλός και ο Καμαρά.

Στο 71' ο Μεντίν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζενάμο και δέχτηκε την κίτρινη κάρτα γιατί χρησιμοποίησε το χέρι του.

Η είσοδος του Αργίτη έδωσε πνοή στην Κέρκυρα αλλά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ στο 80'!Μια αντεπίθεση του Παναιτωλικού και σέντρα ξυράφι του Θεοδωρίδη στον αμαρκάριστο Καμαρά κι αυτός πλάσαρε όμορφα μέσα από την περιοχή τον Γκαλίνοβιτς γράφοντας το 1-2 για τον Παναιτωλικό.
Και στο 86' ο Χαριστέας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα φεύγοντας μόνος του μπροστά πλάσαρε όμορφα τον Γκαλίνοβιτς και 1-3.
Στο 89' τραγικό λάθος από τον Κουτρομάνο έδωσε την ευκαιρία στο Μπάρκογλου να μειώσει σε 2-3,που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές):Τσενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Εντζεγκέλε(35' Μουμίν), Άντι, Κούσας, Σιόντης(84' Μεζάγκ), Σέγε (46' Καμαρά), Ρότσα, Θεοδωρίδης, Χαριστέας.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Μαιστόροβιτς, Βερονέσι, Ιωάννου(72' Αγρίτης), Λάβιν(57' Λαμπρόπουλος), Γραμμόζης(57' Χαμπλ),Μετίν,Μπάρκογλου, Καλαντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: