Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννενα,ένα ακόμα ντέρμπι στις 18:15

Ξανά ένα ντέρμπι από τα παλιά μεταξύ του Παναιτωλικού μας και του ΠΑΣ Γιάννενα στις 18:15 στο παλατάκι του Αγρινίου!
Αυτή τη φορά οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε επίπεδο Α' Εθνικής, μετά από 34 ολόκληρα χρόνια! Η τελευταία φορά ήταν τον Απρίλιο του 1977, με το παιχνίδι στο Αγρίνιο να λήγει ισόπαλο 1-1.
Στη σκιά του σημερινού παιχνιδιού υπάρχει πάντα το περσινό ντέρμπι στο Αγρίνιο,στο οποίο οι Γιαννιώτες πήραν μια μπαμπέσικη ισοπαλία με το γνωστό γκολ της ισοφάρισης.Η θεία δίκη όμως λειτούργησε κι ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που τερμάτισε πρώτος και πανάξιος πρωταθλητής.
Ελπίζουμε τα περσινά να μην επηρεάσουν σε τίποτα τις δύο ομάδες και να γίνει ένας όμορφος αγώνας.
Στα μέχρι τώρα τρία παιχνίδια ο Παναιτωλικός φαίνεται να υπερέχει του ΠΑΣ,παίζοντας αρκετά καλά με αποκορύφωμα το δεύτερο ημίχρονο στην Κέρκυρα.Εκεί λύθηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών,απέβαλαν το άγχος και με εξαιρετικές προσπάθειες πέτυχαν τρία γκολ ανατρέποντας το εις βάρος τους 1-0 και κατακτώντας μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.
Με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Παναιτωλικού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας. Στην αποστολή του Παναιτωλικού που ανακοίνωσε ο κ. Τεννές είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Τσενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Σέγε, Θεοδωρίδης, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Δέντσας, Χαριστέας, Μπαμόγκο, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντίθετα έχει κερδίσει μόνο τον Αστέρα Τρίπολης στις πρώτες τρεις αγωνιστικές (3-1 εντός έδρας). Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια, παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 0-0 στον Αρη και ηττήθηκε 1-3 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς προβλήματα έρχεται στο Αγρίνιο με βασική προτεραιότητα να μη χάσει.Ο Στεφάν Ντεμόλ  (εκτός απ’ τον τραυματία Φέγκρους) έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννενα: Κηπουρός, Πάντος, Λίλα (Βάντερσον), Κώτσιος, Μπουζίντ, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Μπεσέρα, Μπακαγιόκο, Γεωργίου, Ντε Βιτσέντι.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) με βοηθούς τον Ηλία Αλεξέα (Μεσσηνίας) και τον Φλώριο Ελευθερίου (Αθηνών). Τέταρτος θάναι ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και παρατηρητής ο Δημήτρης Νταμπώσης (Πιερίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: