Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης απόψε στις 7


Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης  παίζουν σήμερα (19:00 Novasports 3) στο γήπεδο της πόλης για την 1η αγωνιστική της superleague,που είχε αναβληθεί λόγω της προσωρινής δικαίωσης του Ηρακλή.

Είναι ευκαιρία για τον Παναιτωλικόό,που ηττήθηκε 1-0 από τον Πανιώνιο, εντός έδρας την Κυριακή,να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να διασκεδάσει τις κακές αντυπώσεις που άφησε η δυστοκία του στο σκοράρισμα.
Οι παίκτες της αποστολής που επέλεξε ο Μπάμπης Τεννές είναι:Τσενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Σέγε, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Δέντσας, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Μπαμόγκο, Μεζάκ.

Ο Αστέρας Τρίπολης προχτες ήρθε ισόπαλος 0-0, εντός έδρας, με την Κέρκυρα και ήρθε στο Αγρίνιο με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα.

Την αποστολή της Τρίπολης που επέλεξε ο Οσκαρ Φερνάντεθ αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Σέσμα, Χουανίτο, Λαδάκης, Κερ, Ουσέρο, Ράγιος, Αρσενίεβιτς, Τσαμπούρης, Χούλι, Περόνε, Έγκον, Μπακασέτας.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο φιλικά παιχνίδια το καλοκαίρι και νικητής ήταν ο Παναιτωλικός και στα δύο με 1-0!

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Κουρομπύλιας (Καρδίτσας)
4ος: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: