Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ματαιοδοξίας το ανάγνωσμα ή Παύλος Γερουλάνος ο επίμονος υπουργός

Πέντε μέρες πριν διαβάζαμε στους Financial Times Deutschland  για “το θησαυροφυλάκειο του πρίγκιπα Παύλου Γερουλάνου“,όπου ο υπουργός πολιτισμού έδωσε συνέντευξη  στο φτωχικό του σε Γερμανό δημοσιογράφο ,ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά του: «το διαμέρισμα είναι ένα θησαυροφυλάκιο γεμάτο με ελαιογραφίες, γκραβούρες και αφρικανικές μάσκες. Μπροστά στο τζάκι υπάρχουν στιλέτα κοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθους και περίτεχνα ασημένια κουτάκια.»!
Στο ίδιο κείμενο καταγράφεται η παρατήρηση ότι «αυτά δεν θα μπορούσαν να πληρωθούν με έναν υπουργικό μισθό», και επισημαίνεται ότι «ο απόφοιτος του Harvard ήταν επενδυτικός σύμβουλος πριν εισέλθει στην πολιτική».
Και σήμερα νέα ιλουστρασιόν προβολή  του κυρίου Γερουλάνου με δεκασέλιδη συνέντευξη συν το εξώφυλλο στο έβδομο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικούMUTELINE του κρατικού ΑΠΕ-ΜΠΕ(Αθηναϊκό -Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων).
Το κρατικό πρακτορείο παρουσιάζει στο ηλεκτρονικό εξώφυλλό του με πολλαπλά πορτραίτα και μουσική υπόκρουση τον κύριο Γερουλάνο ως τονΕπίμονο Υπουργό και στη σελίδα 8 βλέπουμε σκίτσο με την Ελλάδα στο ράντζο ακρωτηριασμένη και τον κύριο υπουργό από πάνω της (σε ρόλο χειρούργου ή αρχιτέκτονα άραγε;) να δηλώνει:«Θα ξαναστήσουμε την Ελλάδα στα πόδια της»!!!
Βέβαια δεν μας λέει ποιοι τη σακάτεψαν και πως τιμωρήθηκαν.
Αλήθεια πότε εργάζονται οι υπουργοί μας αφού καθημερινά κάνουν δηλώσεις σε όλα τα ΜΜΕ και ανά πενθήμερο φροντίζουν τη ματαιοδοξία τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: