Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Την Παρασκευή παραδίδουν στη Δ.Ο.Υ Αγρινίου τις ειδοποιήεις για την έκτακτη εισφορά


Και άλλα συνδικαλιστικά σωματεία του Αγρινίου, οργανώνουν την συγκέντρωση των ειδοποιήσεων των εισφορών και την κατάθεση τους στην ΔΟΥ, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Να θυμίσουμε πως σχετική πρωτοβουλία, ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών, η οποία τυγχάνει μεγάλης ανταπόκρισης από εκπαιδευτικούς, ενώ μόλις σήμερα ανάλογη απόφαση έλαβε και ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Αγρινίου
Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγρινίου θα συμμετέχουν και εκείνοι στην πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τους Δασκάλους – Νηπιαγωγούς του Αγρινίου επιστροφής των ειδοποιήσεων για την έκτακτη εισφορά στην Δ.Ο.Υ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι να παραδίδουν τις ειδοποιήσεις που τους στάλθηκαν στην τριμελή επιτροπή που απαρτίζεται από τον Βαγγέλη Μαχαλιώτη( πρόεδρο του ΣΕΝΑ-6972203648), τον Βαγγέλη Ζιώγα(αντιπρόεδρο του ΣΕΝΑ- 6972078115), και την Μαρία Βέλλιου( οργαν.γραμματέα του ΣΕΝΑ-6974196998) και που ορίστηκε από την Γ.Σ.
Την ερχομένη Παρασκευή 30/9/11 και ώρα 10:30 π.μ. όλοι μαζί οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο Τομέα που συμμετέχουν στην κίνηση επιστροφής στην Δ.Ο.Υ των ειδοποιήσεων για την έκτακτη εισφορά, θα παραδώσουν τις ειδοποιήσεις τους στην Δ.Ο.Υ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
Ανάλογη πρωτοβουλία είναι σε εξέλιξη από το Σωματείο οικοδόμων του νομού και τις δυνάμεις που στηρίζονται από το ΠΑΜΕ. Η συγκέντρωση τωn ειδοποιητηρίων γίνεται καθημερινά και από ώρα 6 μ.μ. – 8 μ.μ. στα γραφεία του σωματείου , στο Εργατικό Κέντρο.

Παράσταση διαμαρτυρίας μαζί με τα άλλα σωματεία , το Ε.Κ.Α και το ΠΑΜΕ την Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη και ώρα 12.30 το μεσημέρι στη Εφορία Αγρινίου.
http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: