Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Νέα επίθεση σε βάρος δημοτικών υπαλλήλων στο Αγρίνιο! (ηχητικό)


- Στο στόχαστρο αυτή τη φορά το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αγρινίου
- Θύμιος Κομματάς: Να παρέμβει ο Εισαγγελέας


Τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα επιθέσεων εναντίον δημοτικών υπαλλήλων, στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αγρινίου.

Λίγες μόλις ημέρες, μετά το σοβαρό περιστατικό που είχε αποκαλύψει η «Σ» (15 Μαΐου) όταν άγνωστος άνδρας απείλησε με κατσαβίδι υπάλληλο του κοινωνικού παντοπωλείου, στην οδό Βλαχοπούλου, απαιτώντας… τρόφιμα χωρίς να είναι δικαιούχος, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη, προκαλώντας εκ νέου προβληματισμό και ανησυχία σε υπαλλήλους και συνδικαλιστές.

Υπενθυμίζουμε, ότι τότε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου, είχε εκδώσει αιχμηρή ανακοίνωση προς όσους επιτίθενται με διαφόρους τρόπους σε υπαλλήλους, ζητώντας την παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών της περιοχής.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ» στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, τρεις άνδρες επιτέθηκαν λεκτικά σε υπαλλήλους του κοινωνικού ιατρείου – φαρμακείου, που στεγάζεται στην οδό Παλαμά, ζητώντας τη χορήγηση διαφόρων σκευασμάτων, χωρίς όμως να τα δικαιούνται, μιας και δεν είναι ωφελούμενοι.

Για μία ακόμη φορά, οι υπάλληλοι αντέδρασαν ψύχραιμα, πλην όμως ειδοποίησαν την Αστυνομία, για να αποφύγουν τα χειρότερα, καθώς τα τρία άτομα επέδειξαν ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καταγράφοντας το συμβάν, ωστόσο οι… νταήδες είχαν ήδη προλάβει να αποχωρήσουν.

Το παραπάνω περιστατικό επιβεβαίωσε μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου Θύμιος Κομματάς, ζητώντας για μία ακόμη φορά την παρέμβαση της Εισαγγελίας, ώστε να σταματήσουν τα φαινόμενα αυτά.

«Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Πράγματι προ ημερών, τρία άτομα επιτέθηκαν λεκτικά σε υπαλλήλους του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου. Μιλάμε για υπαλλήλους πρώτης γραμμής.

Ζητάμε τη στήριξη των κρατικών υπηρεσιών. Το περιστατικό κατεγράφη από την Αστυνομία, η οποία κλήθηκε στο σημείο. Θα πρέπει να παρέμβει η Εισαγγελία. Είναι πολλά τα περιστατικά τα οποία σημειώνονται, όμως δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Δεν μπορεί να στερούνται οι δικαιούχοι τρόφιμα ή οτιδήποτε άλλο από κάποιους που δημιουργούν προβλήματα στις υπηρεσίες του Δήμου» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κομματάς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα συγκεκριμένα φαινόμενα δεν μπορούν να συνεχιστούν και θα πρέπει πολύ γρήγορα να ληφθούν μέτρα, πριν έχουμε χειρότερες καταστάσεις…

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου Θύμιος Κομματάς στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»
Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: