Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ:Σκοτώνει πουλιά και τα κρεμάει στην περίφραξη του κτήματος του! (φωτο)


Καταγγελία εις βάρος του άνδρα που σκοτώνει με φόλες και παλουκώνει στην περίφραξη του κτήματος του πουλιά κατάθεσε χθες  στην Αστυνομία και σήμερα στο Δασαρχείο Μεσολογγίου και στην αρμόδια Εισαγγελία ο Πάνος Αλιάγας, κάτοικος του Αγγελόκαστρου Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος και προσκόμισε φωτογραφικό υλικό, το οποίο αποδεικνύει τα λεγόμενα του και τις πράξεις του γείτονα του.
Στις φωτογραφίες φαίνονται τα νεκρά και καρφωμένα στα σίδερα της περίφραξης γεράκια και γλάροι. Ο κ. Αλιάγας εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι είδε τον γείτονα του να ρίχνει στις 16 Απριλίου δηλητηριασμένο καλαμπόκι και δηλητηριασμένα κομματάκια κρέατος πέριξ του κτήματος του. Και όταν του έκανε παρατήρηση εκείνος παραδέχτηκε οχι μόνο ότι βάζει φόλες, από τις οποίες όμως δεν κινδυνεύουν τα σκυλιά, αλλά και ότι ανακατεύει την τροφή - δόλωμα με ποντικοφάρμακο και όχι με Λανέιτ για να προστατέψει τις κότες του.

Από τις φόλες ο κ. Αλάγιας έχασε και τα δύο σκυλιά του ενώ το κτήμα γέμισε με τα πτώματα των νεκρών γλάρων, κάποια εκ των οποίων κρέμασε στο κτήμα ο δράστης! Σήμερα τα πτώματα των πουλιών τα μάζεψαν υπάλληλοι του Δασαρχείου οι οποίοι είπαν ότι θα καταθέσουν την μήνυση μετά το Πάσχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: