Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ Live την επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα


Μας έχει στήσει λίγο ο Ρώσος Πρόεδρος! 
Ήταν να προσγειωθεί στις 15.30 στο Ελευθέριος Βενιζέλος,αλλά θα φτάσει τελικά στις 16:45.. Έρχεται στην χώρα μας μετά από 10 χρόνια

- Έξι υπουργοί και δεκάδες επιχειρηματίες καταφθάνουν μαζί με τον... Τσάρο της Ρωσίας
- Απροσπέλαστη η Αθήνα αλλά και οι δρόμοι από το αεροδρόμιο έως το κέντρο
- Θα τον υποδεχθεί ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος

Δείτε live από την ΕΡΤ1

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε λεπτό προς λεπτό την άφιξη και την επίσκεψη Πούτιν με φωτο και περιγραφή

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας πατάει Αθήνα. Από μόνο του αυτό είναι είδηση. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, για τις επόμενες δυο ημέρες θα είναι στο επίκεντρο αφού σήμερα θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και τον πρωθυπουργό και αύριο Σάββατο (28/05/206) θα επισκεφθεί το Άγιον Όρος.

Επί ποδός βρίσκονται περίπου 2.500 αστυνομικοί ενόψει της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αθήνα.

Η άφιξή του είναι προγραμματισμένη για τις 15:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί, είναι δρακόντεια, όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο Ρώσος πρόεδρος και η συνοδεία του, από το αεροδρόμιο μέχρι την Ηρώδου Αττικού, με την αστυνομική παρουσία να είναι ισχυρή σε όλα τα σημεία.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, από τη Λεωφόρο Κατεχάκη και έως το κέντρο θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία κάθε 30 μέτρα.

Η τροχαία θα προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από τις 14:00 το μεσημέρι.

Οι ρυθμίσεις αυτές περιλαμβάνουν αποκλεισμούς ορισμένων δρόμων και τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στη διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικά το αρχικό πρόγραμμα του κ. Πούτιν το οποίο όμως ανατρέπεται κατά μία ώρα κι ένα τέταρτο αφού η άφιξή του θα γίνει στις 16:45:
15.30-15.45: Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» (Πύλη 9, Αίθουσα Επισήμων Α΄) με ειδική πτήση.
Ανεπίσημη Τελετή Υποδοχής.
Την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποδέχεται εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος.
16.30-16.55: Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για το Μέγαρο Μαξίμου.
17.00: Άφιξη
17.05-17.35: Κατ’ιδίαν συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin με την Α.Ε. τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Αλέξη Τσίπρα.
17.35-18.35: Γεύμα Εργασίας – Διευρυμένες συνομιλίες.
18.35-18.55: Υπογραφή Συμφωνιών.
18.55-19.25: Δηλώσεις στον Τύπο.
19.30: Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.
19.35-20.05: Εκδήλωση στο Βυζαντινό Μουσείο υπό την παρουσία και της Α.Ε. του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αλέξη Τσίπρα.
20.05: Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για το ξενοδοχείο “Divani Apollon”.
Σάββατο 28 Μαΐου 2016
10.55: Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για τη Θεσσαλονίκη με ειδική πτήση.
Άφιξη στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» (Αίθουσα VIP).
Τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποδέχεται εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Κοτζιάς.
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για το Λιμάνι της Τρυπητής.
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας με σκάφος για Καρυές.
Άφιξη. Επίσημη υποδοχή.
Την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποδέχεται η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Προσκυνηματική μετάβαση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin στο Άγιο Όρος.
17.45: Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας από Αρσανά Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος για το λιμάνι της Τρυπητής.
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».
20.45: Ανεπίσημη Τελετή Προπομπής.
Την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin προπέμπει εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Αμανατίδης.
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας με ειδική πτήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: