Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Πλημμύρισε το Μεσολόγγι πάλι! - Απεγκλωβισμός οδηγού (φωτο)


Η έντονη βροχόπτωση που κράτησε κάμποση ώρα ήταν αρκετή για άλλη μια φορά το Μεσολόγγι να πλημμυρίσει.

Η πυροσβεστική υπηρεσία Μεσολογγίου έχει δεχθεί πολλές κλήσεις για άντληση υδάτων σε σπίτια και καταστήματα όπως επίσης απεγκλώβισαν οδηγό ηλικιωμένο που προσπάθησε να περάσει την γέφυρα Αγριλιάς αλλά το ύψος του νερού ακινητοποίησε το όχημα.

Στο σημείο έφτασε άμεσα πλήρωμα της πυροσβεστικής αλλά και της τροχαίας Μεσολογγίου οι οποίο ρυμούλκησαν το αυτοκίνητο και απεγκλώβισαν τον οδηγό.

Αυτήν την ώρα η έντονη βροχόπτωση συνεχίζεται στο Μεσολόγγι και οι οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν μέσα στην πόλη αλλά και στην εθνική οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων στο ύψος του Μεσολογγίου μιας και η συσσώρευση των νερών σε πολλά σημεία του δρόμου καθιστούν τον δρόμο επικίνδυνο.

plimmires_mesologgi_onairnewsplimmires_mesologgi_onairnews1plimmires_mesologgi_onairnews2plimmires_mesologgi_onairnews3plimmires_mesologgi_onairnews4plimmires_mesologgi_onairnews5plimmires_mesologgi_onairnews6
plimmires_mesologgi_onairnews7plimmires_mesologgi_onairnews8plimmires_mesologgi_onairnews9plimmires_mesologgi_onairnews10plimmires_mesologgi_onairnews11
http://www.onairnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: