Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Μυστήριο με 37χρονη από την Αθήνα! - Μεταφέρθηκε μαχαιρωμένη στο νοσοκομείο


Ένα πολύ περίεργο περιστατικό ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι τοπικές Αρχές, γύρω από την διακομιδή μιας 37χρονης στο νοσοκομείο Αγρινίου, η οποία όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr η γυναίκα η οποία διαμένει μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά της επικοινώνησε το Σάββατο με τους γονείς, οι οποίοι διαμένουν στα Ιωάννινα, υποστηρίζοντας ότι πρέπει άμεσα να συναντηθούν για την διευθέτηση ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Το ραντεβού κλείστηκε στο Αγρίνιο και οι δύο πλευρές συναντήθηκαν σε μαγαζί του κέντρου για να γευματίσουν. Εκεί η 37χρονη τους ανέφερε ότι έχει τραυματιστεί στην κοιλιά, γεγονός που διαπιστώθηκε από τους γονείς της.

Τότε την μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα ενημερώνοντας παράλληλα την αστυνομία.

Από την προανάκριση του Α.Τ Αγρινίου προέκυψε ότι για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η 37χρονη αυτοτραυματίστηκε πιθανότατα με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Νίκος Αγγελόπουλος
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: