Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.


Tώρα τελευταία στον 7ο πια χρόνο περικοπών και φτωχοποίησης, όλο και περισσότερο αηδιάζω με τις φάτσες όλων αυτών των πολιτικών στη τηλεόραση. Αρχίζω να τις φτύνω αλλά τελειωμό δεν έχουν, ενώ και το σάλιο άρχισε κι αυτό να τελειώνει απ’ τα γαμοσταυρίδια. 

Οπότε εκεί μου μπαίνει η αλλοπρόσαλλη ιδέα ν’ αρχίσω μετασυγχωρήσεως να τους κατουράω! Ναι Πατριώτη μη σοκάρεσαι, σε τέτοιο σημείο μας έχουν φέρει!

Σκέψου λοιπόν τι σίχαμα μου φέρνουνε για να μου μπαίνουν τέτοιες τρελές ιδέες στο μυαλό μου, γι’ αυτούς που προσπαθούν να εξηγήσουν τ’ ανεξήγητα, μ’ εκείνο το ατέλειωτο «αλύχτισμα» και το ηλίθιο χαμόγελο στο γυαλί, επωδό σε κάθε πρότασής τους.

Με χαλάει απίστευτα που κάποιοι γίνονται μάγκες, χάρη στον ωχαδερφισμό μας Πατριώτη, και χάρη στη μιζέρια μας και στην απελπισία μας. Η παρακμή μας, είναι το κέρδος τους και το ότι είμαστε θιασώτες της Ανυπαρξίας και της Παρωδίας.

Οι βιομηχανίες αυτές που λέγονται «Πολιτικοί» δουλεύουν διπλοβάρδιες για να εκμεταλλευτούν τις παλιές κακές συνήθειές μας. Το ότι συνηθίσαμε μια ζωή να είμαστε κορόιδα, τους κάνει ζάπλουτους, βαθύπλουτους, ανεύθυνους και αθώους.

Και ξέρεις τι άλλο με τρελαίνει μ’ αυτούς Πατριώτη; Πως όλοι λυπούνται μ’ αυτά που τραβάει ο λαός και ότι με βαριά καρδιά και πόνο ψυχής ψηφίζουνε αυτά τα βαριά κι ασήκωτα τα μέτρα. Και με επίκληση αυτό το συναίσθημα πιστεύουν πως μπορούν να με κάνουν να τους ξαναψηφίσω!

Όχι ρε τσογλαναράδες, καθόλου δεν λυπάστε, και δεν σας ενδιαφέρει καθόλου ο πόνος και η ανέχεια του λαού. 

Γιατί για να σ’ ενδιαφέρει ένας άνθρωπος που υποφέρει, πρέπει να είσαι Άνθρωπος κι εσύ. Κι εσείς δεν είστε άνθρωποι. Μαύρα σκυλιά της εξουσίας είστε.

Κώστας Μπούτιβας - Καστρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: