Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Παναιτώλιο:"Επιστολοπόλεμος" μεταξύ του διευθυντή του 1ου Δημ. Σχολείου και "βεγγαλιστών" (φωτο)


Η τήρηση του εθίμου των βεγγαλικών και των βαρελότων στο Παναιτώλιο προκάλεσε ζημιές στο 1ο Δημοτικό Σχολείο για πολλοστή φορά με αποτέλεσμα να ξεσπάσει "επιστολοπόλεμος" μεταξύ του διευθυντή του σχολείου και των "βεγγαλιστών",αν κι απ΄ ότι φαίνεται στη δεύτερη επιστολή τα έχουν βρει...

Αγανακτισμένος ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου

Την αγανάκτησή του, μας εξέφρασε με επιστολή του, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, μετά απο τις ζημιές που υπέστει το κτήριο του σχολείου απο την χρήση των βεγγαλικών και των βαρελότων, την βραδιά της Ανάστασης.

Διαβάστε πιο κάτω το κείμενο που έστειλε στο PanaitolioNews καθώς και φωτογραφίες απο τις ζημιές στο κτήριο......... 

"Η αλόγιστη χρήση βεγγαλικών το βράδυ της Ανάστασης προξένησε πολλές ζημιές στο β΄κτίριο του σχολείου, τόσο στο εσωτερικό χώρο του (τοιχοποιία , πόρτες , φοριαμούς, ταβάνια, κάδοι απορριμάτων) όσο και στη σκεπή του (κεραμίδια, υδροροές). 

Το "ωραίο" στην όλη υπόθεση όπως διάβασα στο παρόν site είναι ότι έγινε και σχετικός έρανος στο χωριό για την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά των βεγγαλικών. 

Νομίζω είναι παράλογο να "χρηματοδοτούν" οι ίδιοι οι γονείς των μαθητών και οι χωριανοί μας την καταστροφή του σχολείου. 

Όλες αυτές οι ζημιές για να μπορέσει να λειτουργήσει την επόμενη βδομάδα το σχολείο ποιος θα τις πληρώσει;;;; H σχολική επιτροπή η οποία κάνει φοβερές οικονομίες και με μια συνετή διαχείριση προσπαθεί να εξασφαλίσει τις συνθήκες ομαλής λειτουργίας του σχολείου θα πρέπει τώρα να πληρώσει και τις ζημιές με χρήματα που προορίζονται για τους μικρούς μαθητές;

Η περιβόητη επιτροπή που συγκέντρωσε χρήματα για την αγορά των βεγγαλικών καλά θα ήταν να μεριμνήσει και για την αποκατάσταση των ζημιών.

Στα οχτώ χρόνια που υπηρετώ ως διευθυντής του σχολείου δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θα πρέπει κάθε Πάσχα να καταστρέφουμε το σχολείο που φοιτούν τα παιδιά μας και κανένας να μην πληρώνει για τις ζημιές;;;;;;;

Και του χρόνου!!!!!!!!!!

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Σχολείου

1o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ - ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ


























http://panaitolionews.blogspot.gr/

Οι "Βεγγαλιστές" του Παναιτωλίου απαντούν στον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου

Σε απάντηση προχώρησε η ομάδα που χειρίστηκε τα βεγγαλικά την βραδιά της Ανάστασης στο Παναιτώλιο, σε σχετική επιστολή, που πριν ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, είχε στείλει στο PanaitolioNews.

Την απάντηση της "ομάδας των Βεγγαλιστών" μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω.....

"Υπήρξε συνομιλία με τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, οτι οι ζημιές θα αποκατασταθούν άμεσα και οτι το κόστος επισκευής είναι μηδαμινό.Που σημαίνει οτι ο Διευθυντής κακώς προχώρησε στην συγκεκριμένη επιστολή, εφόσον προηγήθηκε η μεταξύ μας συνεννόηση για αποκατάσταση των φθορών στο κτήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου.

Πιστεύουμε οτι δεν ειναι φρόνημο για ένα σπασμένο τζάμι, να σταματήσουμε ένα έθιμο που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, απο τους προπάππους μας, όταν κάθε καλοκαίρι στο συγκεκριμένο σχολείο δημιουργούνται τεράστιες φθορές στα τζάμια και τον αύλειο χώρο απο εξωσχολικούς.

Η ομάδα των Βεγγαλιστών "

http://panaitolionews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: