Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

B΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣΔΙΑΛΕΤΗ  7 – 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ   ΤΗΛ: 26410 24175   E-MAIL: belmeait@gmail.com   ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: belmeait.blogspot.com            
                                                                
ΑΓΡΙΝΙΟ  6-5-2016
Αρ. Πρωτ. 30

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ

Με μία κατάπτυστη απόφασή της η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. επέλεξε την 8η Μαΐου -μέρα που τα Συνδικάτα τιμούν τα 130 χρόνια από τους αγώνες της Πρωτομαγιάς, του Σικάγο του 1886- να ψηφίσει στη Βουλή το νομοσχέδιο που σαρώνει ότι απέμεινε όρθιο από την Κοινωνική Ασφάλιση στη χώρα μας και εξαπολύει νέα φορολογική επιδρομή εναντίον των πλατιών λαϊκών στρωμάτων.
Μετά τις αιφνιδιαστικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και την επιβολή μέτρων με κατεπείγουσες διαδικασίες, τώρα προχωρά και σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, επιβεβαιώνοντας, για άλλη μια φορά, ότι στη χώρα μας δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί.
Η Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας καλεί όλους τους συναδέλφους σε μαζική κινητοποίηση για να ακυρώσουμε τα σχέδια ψήφισης και εφαρμογής των μνημονιακών εκτρωμάτων.
  Συμμετέχουμε δυναμικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων.
  Συμμετέχουμε στον ενωτικό εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς στην Πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου την Κυριακή 8 Μαΐου στις 10.30 πμ.
  Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 8 Μαΐου στις 6.00 μμ, (θα υπάρξει δωρεάν μετακίνηση για Αθήνα με λεωφορείο που θα ξεκινήσει από το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου ώρα 1.00 μμ - δηλώσεις συμμετοχής στο 6974588255 ή στο belmeait@gmail.com).


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
                     
                 Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας
           

      Γιώργος Καραμητσόπουλος                                    Βασίλης Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: