Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Πάτρα: Σοκ στο πανεπιστήμιο κατά τη διάρκεια πειράματος! - Φοιτήτρια κατάπιε καυστικό νάτριο

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο - Έχει υποστεί εγκαύματα ο οισοφάγος της

Στη Β΄ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών νοσηλεύεται από την Πέμπτη νεαρή φοιτήτρια, η οποία φέρεται να κατάπιε καυστικό νάτριο. Το περιστατικό
σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του μαθήματος των εργαστηρίων Φυσικής και Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η δευτεροετής φοιτήτρια του τμήματος χημείας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγ. Ανδρέας» όπου εφημέρευε, αλλά στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. «Δεν είναι ένα απλό περιστατικό. Θα πάρει χρόνο να επουλωθούν οι πληγές στον οισοφάγο της. Σίγουρα θα πρέπει να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το γεγονός» σημείωσε στο thebest.gr ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομειόυ Πατρών Θεόδωρος Πισιμίσης.

Χθες το πρωί, υπεβλήθη σε γαστροσκοπική εξέταση και νοσηλεύεται στην Β’ Παθολογική Κλινική του ΠΓΝΠ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Οι γονείς της αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του παιδιού τους, ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη.

Οι συμφοιτητές της κοπέλας είναι σοκαρισμένοι όπως και οι καθηγητές της, οι οποίοι εύχονται η νεαρή φοιτήτρια να γίνει γρήγορα καλά και να ξεπεράσει τον κίνδυνο.
http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: