Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της φρικτής δολοφονίας του δασκάλου Νίκου Μέντζου

Κλήθηκαν σε απολογία δύο άτομα μετά από έρευνα σε κατοικία

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agrinionews.gr , στην υπόθεση του θανάτου του δασκάλου Νίκου Μέντζου, ιστορία που συγκλόνισε την αγρινιώτικη κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο καθώς αποτέλεσε αντικείμενο σειράς τηλεοπτικών εκπομπών.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή, μετά από εντολή του Ανακριτή διεξήχθη έρευνα των αστυνομικών αρχών,στην οποία συνέδραμαν σκάβοντας και εργάτες του δήμου Αγρινίου, σε προαύλιο χώρο κατοικίας στην παρατριχώνια περιοχή.

Η κατοικία ανήκει σε πρόσωπο που ενεπλάκη στην υπόθεση φερόμενο μάλιστα να έχει προσωπική σχέση με τον άτυχο δάσκαλο που βρέθηκε απανθρακωμένος.

Σύμφωνα επίσης με τις πληροφορίες, το πρόσωπο αυτό και συγγενικό του πρόσωπο κλήθηκαν σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι για να απολογηθούν στον Εισαγγελέα που ερευνά ανθρωποκτονία.

Θυμίζουμε πως ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, σε χωράφι ιδιοκτησίας του στη θέση Ρουπακιά Αγρινίου.

Αρχικώς η αστυνομική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας αποκλείοντας την εγκληματική ενέργεια. Η επιμονή όμως της οικογένειας του Νίκου Μέντζου, τα νέα στοιχεία, το πόρισμα εμπειρογνωμόνων που όρισε η οικογένεια και οι μαρτυρίες στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ» οδήγησαν τις έρευνες προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.
http://www.agrinionews.gr

Διαβάστε  εδώ ολόκληρο το φάκελο που αφορά την φρικτή δολοφονία του Νίκου Μέντζου

Δεν υπάρχουν σχόλια: