Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Ο φτωχούλης κύριος Παπαδημητρίου: Κάποιοι θα χάσουν, κάποιοι θα... πάρουν αυξήσεις! (βίντεο)


Ως συμβιβασμό χαρακτήρισε τη συμφωνία που επετεύχθη τα ξημερώματα της Τρίτης στο Χίλτον ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου,λέγοντας με θράσος περισσό:Κάποιοι θα χάσουν, κάποιοι θα... πάρουν αυξήσεις!

Ακούστε το φτωχούλη υπουργο εξ Αμερικής προερχόμενο:


Για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές είπε ότι «φυσικά διαφωνούσαμε αλλά είναι κάτι που γίνεται σε πολλές χώρες. Πρέπει να το δούμε ως εκσυγχρονισμό της οικονομίας».
«Υπάρχουν μερικά που είναι αρκετά και αλλά που δεν είναι καλά. Όπως είπε και ο υπ. Οικονομικών μερικοί θα έχουν μειώσεις και ορισμένοι αυξήσεις» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Όσον αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές ο αρμόδιος υπουργός είπε ότι «υπάρχει συμφωνία για να ανοίξουν μερικές Κυριακές τα καταστήματα κυρίως στο δήμο Αθηναίων από την παραλία του Πειραιά μέχρι το Σούνιο όπως επίσης και στη Θεσσαλονίκη αλλά και γύρω από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος».

Είπε, τέλος, ότι η συμφωνία αποτελεί «αναπτυξιακό μοχλό γιατί ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση» επισημαίνοντας, όπως και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ότι «μας δίνει τη δυνατότητα τώρα να προχωρήσουμε με τη διαδικασία της ελάφρυνσης του χρέους στο Eurogoup μέσα σε αυτό το μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: