Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Πόλυ βαριά ποινή μόνο στην ομάδα της Κατούνας για τα επεισόδια στο Καινούργιο



Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Ν.Αιτ/νίας που δημοσιεύεται στο site της Ενωσης για τα όσα συνέβησαν μία βδομάδα πριν στο Καινούργιο,στον αγώνα Νέος Θέρμιος Απόλλων - Μεδεών Κατούνας,αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η ομάδα της Κατούνας!
Ο πέλεκυς έπεσε βαρύς με ποινή αποκλεισμού από κάθε επίσημο ή φιλικό αγώνα για 7 μήνες και χρηματικό πρόστιμο 1050 ευρώ .
Εμείς δεν ήμασταν στο γήπεδο και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα πραγματικά περιστατικά που οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση,στο βίντεο όμως του Αχελώου βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να παίζουν κλοτσοπατινάδα κι απορούμε πως η πειθαρχική επιτροπή εξάντλησε όλη την αυστηρότητά της σ' ένα μόνο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα κι από την άλλη μεριά αποκεφάλισε ολόκληρη την ομάδα της Κατούνας!


Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 6-5-2011, ομόφωνα τιμώρησε για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.:


1. Το σωματείο ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ με ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για 4 αγωνιστικές. Επίσης στον εκπρόσωπο του ίδιου σωματείου Παπαδόπουλο Αθανάσιο επιβάλει ποινή στέρησης του δικαιώματος εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 2 αγωνιστικές και 40 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ).
2. Το σωματείο ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ με ποινή αποκλεισμού από κάθε επίσημο και φιλικό αγώνα για 5 μήνες και 15 ημέρες και πρόστιμο 750 ευρώ (αγώνας ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ).
3. Τον προπονητή του ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ Δημητρόπουλο Φ., με ποινή στέρησης του δικαιώματος εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 2 αγωνιστικές και πρόστιμο 50 ευρώ (αγώνας ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ).
4. Το σωματείο ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ με πρόστιμο 100 ευρώ (αγώνας ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ).
5. Το σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ με ποινή αποκλεισμού από κάθε επίσημο και φιλικό αγώνα για 7 μήνες και πρόστιμο 1.000 ευρώ (αγώνας ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ).
6. Τον ποδοσφαιριστή του ΝΕΟΥ ΘΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ Μπριάνη Γεώργιο, με αριθμό δελτίου 542650, με ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών και 30 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ).
7. Το σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ με 50 ευρώ πρόστιμο για αποβολή 4 ποδοσφαιριστών (αγώνας ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: