Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Το Δημοτικό Σχολείο «Παναγία Προυσιώτισσα» κατέκτησε τον τίτλο στο Τουρνουά Σχολικού Ποδοσφαίρου


Το Δημοτικό Σχολείο «Παναγία Προυσιώτισσα» κατάκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στο Τουρνουά Σχολικού Ποδοσφαίρου που ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο EMILEON SportCenter. Στον τελικό της διοργάνωσης, μετά από ένα αμφίρροπο και συναρπαστικό αγώνα με αντίπαλο το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, που στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλος 1-1 (στην εκπνοή το 2ο Δημοτικό έχασε πέναλτι), ο νικητής αναδείχτηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Το Δημοτικό Σχολείο «Παναγία Προυσιώτισσα» επικράτησε με 4-3 κερδίζοντας τον τίτλο, γεγονός που πανηγυρίστηκε τόσο από τα παιδιά που αγωνίστηκαν, όσο και από τους συμμαθητές τους, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο να τους υποστηρίξουν.
Την 3η θέση κατάκτησε το 5ο Δημοτικό Αγρινίου, το οποίο νίκησε με σκορ 3-2 το 16ο Δημοτικό Αγρινίου στον μικρό τελικό που προηγήθηκε.
Η διοργάνωση αυτή ήταν μια ιδέα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ενταγμένη στις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 85 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας, η σχέση του οποίου με τη νεολαία είναι διαχρονική και δεν περιορίζεται μόνο σε αθλητικό επίπεδο. Η προσφορά του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στην εκπαίδευση με την λειτουργία των Νυχτερινών Σχολών στα μέσα του προηγούμενου αιώνα και μέσω αυτών η παροχή μάθησης και γνώσης σε χιλιάδες παιδιά στους δύσκολους εκείνους καιρούς, αποτελεί μοναδικό φαινόμενο το οποίο οφείλουμε να αναδεικνύουμε.
Τα παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ήραν το τελευταίο δεκαπενθήμερο κοντά στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ συμμετέχοντας στο Τουρνουά Σχολικού Ποδοσφαίρου, το οποίο φιλοξενήθηκε στο EMILEON SportCenter από τις 18 Μαΐου. Βρέθηκαν κοντά στους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ - ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ομάδας μας, μοιράστηκαν τους ίδιους αγωνιστικούς χώρους, απόλαυσαν το παιχνίδι, παίρνοντας μέρος για πρώτη φορά σε μια τόσο οργανωμένη και ενδιαφέρουσα προσπάθεια.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και το EMILEON SportCenter φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες και με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης πρόσφερε τελετή λήξης αντάξια του Τουρνουά, αθλοθετώντας βαρύτιμα έπαθλα για τις νικήτριες ομάδες και απονέμοντας μετάλλια στους μαθητές – ποδοσφαιριστές των τριών πρώτων νικητών, όπως και αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Παρέστησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Τάκης Παπαχρήστος, ο Προϊστάμενος 2ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χρήστος Μπεκιάρης, ο Προϊστάμενος Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ. Ασημάκης Γιώτης, μέλη της ΠΑΕ και προπονητές των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού, καθώς και άλλοι επίσημοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: