Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Αρχισαν τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!
Οπως δείχνουν πεντακάθαρα  οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε πριν καλά καλά τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα άρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο γήπεδο του Παναιτωλικού μας,για να προλάβουν την έναρξη της νέας περιόδου στη μεγάλη κατηγορία.Μπουλντόζες και φορτηγά επί το έργον στην πλευρά της οδού Προυσιωτίσσης κάνουν πράξη τις εξαγγελίες της διοίκησης.Επίσης,όπως γράψαμε και προχτές αλλά η ανάρτηση χάθηκε,έκλεισε ήδη και η συμφωνία με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ για ένα χρόνο.Και στο θέμα των μεταγραφών πολλά ακούγονται για παίκτες που έρχονται αλλά και για παίκτες που θα φύγουν από το Αγρίνιο αν και είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να αναφερθούμε σε ονόματα.
Οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις θα πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή,ώστε να έρθουν ποδοσφαιριστές που να είναι σε θέση να στηρίξουν την πορεία της ομάδας στην Α' Εθνική κατηγορία.

update 15:00: από το http://www.onsports.gr ρεπορτάζ για το ίδιο θέμα  στις 14:09
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι χωματουργικές εργασίες στο γήπεδο του Παναιτωλικού και στο πέταλο όπου θα κατασκευαστεί νέα κερκίδα περίπου χιλίων θέσεων.
Σκαπτικά μηχανήματα δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς και με οχήματα απομακρύνονται όγκοι χωμάτων, στα πλαίσια της δημιουργίας των υποδομών στήριξης και υποδοχής της εν λόγω κερκίδας.
Ο ρυθμός των εργασιών προδιαθέτει ότι η κατασκευή της κερκίδας θα είναι έγκαιρη, βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί, ώστε να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League. Το Onsports βρέθηκε στο γήπεδο του Παναιτωλικού και σας μεταφέρει εικόνες από τις εργασίες.
Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: