Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο!βίντεο με συνεντεύξεις


Πλάνα από την τελευταία προπόνηση
Δηλώσεις Κωστούλα και Μπελεβώνη
Πρωτόγνωρα σκηνικά ετοιμάζουν οι οργανώμενοι…

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Εmileon η τελευταία προπόνηση του Παναιτωλικού πριν το ιστορικό ματς ανόδου με το Διαγόρα. Η κάμερα του agrinionews ήταν εκεί και τράβηξε πλάνα, εξασφαλίζοντας παράλληλα δηλώσεις από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα και το Διευθύνοντα σύμβουλο Mάκη  Μπελεβώνη. Το κλίμα που κυριαρχούσε σε καμία περίπτωση δεν προμηνύει τους ήδη προγραμματισμένους πανηγυρισμούς από την πλευρά των φιλάθλων, καθώς διαπιστώσαμε ότι επικρατούσε πάνω από ολα σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε φουλ ρυθμούς, δίχως να υπάρχει κόσμος. Μιλώντας στην κάμερα του agrinionews οι διοικούντες δήλωσαν προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα, τονίζοντας ότι πρέπει να δώσουν βάση στο έμψυχο δυναμικό. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
Σε εγρήγορση οι οργανωμένοι. Ετοιμάζουν πρωτόγνωρα σκηνικά…
Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναιτωλικού θα συγκεντρωθούν αύριο λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στα γραφεία του συνδέσμου των warriors επί της Μπαϊμπά. Από εκεί θα ξεκινήσουν και στις 3 θα βρίσκονται στην Πλατεία Δημοκρατίας, όπου και θα συναντηθούν με όλους τους φιλάθλους της ομάδας, πραγματοποιώντας πανηγυρική πορεία προς το γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν των όσων σας έχουμε ήδη αναφέρει (κυανοκίτρινο πανί που θα καλύπτει όλη τη μικρή εξέδρα και 3.500 σημαιάκια στη μεγάλη), σε κάθε γωνιά του γηπέδου θα αναρτηθούν όλα τα πανό που υπάρχουν στους συνδέσμους όλα αυτά τα χρόνια (ακόμη και τα φθαρμένα), ενώ ένα τεράστιο, σχεδόν 100 μέτρων, θα δεσπόζει κατά μήκος της μικρής κερκίδας, στο οποίο θα αναγράφεται ο ύμνος της ομάδας! Σημειωτέον, ότι το οπαδικό σκηνικό θα μεταφερθεί και εκτός γηπέδου, αφού ορισμένες εκ των πολυκατοικιών πέριξ αυτού θα «ντυθούν» στα κυανοκίτρινα με μεγάλα πανό…
Όσον αφορά τη διάθεση των συνδεσμιακών εισιτηρίων, χθες το απόγευμα στα γραφεία των warriors υπήρξε μεγάλη προσέλευση δίχως όμως να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και όλα κύλησαν ομαλά. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ήδη οι οργανωμένοι με ανακοίνωσή τους αποτρέπουν τον κόσμο να εισέλθει στο γήπεδο με τη λήξη του αγώνα και γι αυτό το λόγο ετοιμάζουν και οι ίδιοι ομάδες περιφρούρησης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όσων θα έχουν την τύχη να βρεθούν αύριο στο «κλουβί» του Αγρινίου.
Ροδίτικοι δεσμοί αίματος με την Αιτωλοακρνανία.
Ως γνωστόν η ομάδα του Διαγόρα έρχεται στο Αγρίνιο με μόλις 14 παίκτες στο ρόστερ της λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων. Γι αυτό το λόγο, πέραν και της ομολογουμένης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, άπαντες στην Αιτωλοακαρνανία αισιοδοξούν για τη θετική έκβαση του αγώνα υπέρ των καναρινιών, δεδομένου και ότι η ομάδα της Ρόδου βαθμολογικά είναι αδιάφορη. Σίγουρα η αποστολή του Διαγόρα έρχεται χωρίς άγχος στο Αγρίνιο δίχως να κυνηγά κάποιο στόχο.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος του Διαγόρα Δημήτρης Λερογιάννης έχει «δεσμούς αίματος» με την αγρινιώτικη ομάδα, καθώς  όχι μόνο κατάγεται από την περιοχή μας αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε σε αυτή. Μάλιστα στενά συγγενικά του πρόσωπα ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην πόλη του Αγρινίου. Ο ίδιος είναι συνταξιούχος αστυνομικός έχοντας διατελέσει αστυνομικός διευθυντής Δωδεκανήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: